Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ne znam dal je vec neko kacio... Ako jeste, nije na odmet [emoji4]
https://www.instagram.com/p/BxVn7bqo...=1f4lhiu26atbo
Bravo legendo [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Hvala vam na brizi. Previse sam bio zauzet.
Danasnje finale sam uspio gledati uzivo u jednom baru. To je bilo rutinski. Cicipas i mentalno i fizicki umoran, bez ideje... Novak koncetrisan, u kontroli, sve dozira koliko treba... Imamo sam utisak da je i onu nervozu u zadnjem gemu priustio da nam ne bi bilo dosadno.
U narednim mecevima ce Grk biti opasniji protivnik.
Novakove pripreme za Pariz idu po planu!Last edited by NI; 12-05-19, 22:28.
Comment
-
Ma koliko preterivao opet, zar mislis da to sto je uzeo trofej dostigao svoj pik?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Obzirom na desavanja u teniskoj politici i nezapamcenom lincu kojem je izlozen od strane medija , ova titula jos vise dobija na znacaju.
Zen mode kome tezi konacno na najvisem nivou.Perfektan primer rada na sebi-to sto sam cesto naglasava.Similis simili gaudet
Comment
-
Ma kakvo idealizovamje. Pre ovog meca isao je ka svom piku, ali nije jos dosao do njega. Mentalno nije prvi put ovako jak i stabilan, bolje reci precizan, u svemu...tako da don't worry...ima tu jos mestasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Tako je, plus se sve lepo otvorilo. Malo protivnici, malo ona pauza ipak eto, malo vise on...
I samo nek se nastavi u tom ritmu..sigpic
Comment
Comment