Nole na FB : "It has been incredible match tonight and even better last 5 months for me. Congratulation to Roger for playing well. Now up for some rest"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
I jos jedna na FB :"Thank you all for the support. Grass court short season coming up. Looking forward to Wimbledon."
Comment
-
-
Sa twitta:
Just now on the streets of Paris. Cool glasses ;-) Thank you so much for this. Really nice surprise http://yfrog.com/h7itlnlbjsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostMeni bi draze bilo da postane svojom zaslugom posle Wimbledon-a
Comment
-
Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
[QUOTE=MiljanVR;512637]Ali sada mi nije nesto jasno Nadalu ce posle Wimbldona da se dodaju bodovi sa Barselone (500 boda) i verovatno ce on osvojiti Qwins(250 boda) , tako da ne vidim kako ce Novak biti prvi posle Wimbldona ????
Jer moze neko da mi odgovori na ovo pitanje ???
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostPa sta bi drugo bilo nego svojom zaslugom ? Pa zasta je on pobedjivao sve redom evo vec 5 meseci nego da bi dosao na prvo mesto, ako Rafa izgubi finale i Novak dodje do 1. mesta onda sve ono sto je radio zadnjih nekoliko meseci ce se isplatiti.
Razvalice Nadal u nedelju, u to ne sumnjam. Noletu ostaje Vimbldon i ono posle Vimbldon.
Comment
-
Originally posted by Big Nole View PostPravi sampioni se ne raduju Pirovim pobedama.
Razvalice Nadal u nedelju, u to ne sumnjam. Noletu ostaje Vimbldon i ono posle Vimbldon.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostPa sta bi drugo bilo nego svojom zaslugom ? Pa zasta je on pobedjivao sve redom evo vec 5 meseci nego da bi dosao na prvo mesto, ako Rafa izgubi finale i Novak dodje do 1. mesta onda sve ono sto je radio zadnjih nekoliko meseci ce se isplatiti.
Comment
-
Teko mi je, mnogo mi je tesko. Danas mi je sve crno i tuzno. Toliko volim Novaka da se osecam sjb. kao da sam ja licno igrao.
Znam da je to samo jedna od mnogih stepenica u jednoj karijeri ali mnogo mi je zao sto juce nije dobio Federera.
Pokusavam da proniknem u razloge poraza ali nekako mi ne ide. Osim Federerove odlicne igre,pitam se da li ima jos neki razlog?
Mozda je ipak ova pauza od subote ucinila svoje,da li taj pritisak koji je njegova nepobedivost napravila kontra indikovala
tu "pomamu & histeriju" jer su svi zivi i novinari i strucnjaci i rodbina i prijatelji i navijaci i kurta i murta... samo pricala o rekordu,finalu i sigurnom osvajanju RG...
Da li ga je zaista dosta poremetila cinjenica da je igrao drugi mec dana? Zbog cega se onako proklizavao na sljaci? Zbog cega je njegov tabor sve do 4-og seta delovao kao mamurna gomila tj. totalno anemicno?
To su sve pitanja koja sebi postavljam danas kada sam opet kazem tuzan da ne mogu da opisem.
Nadam se da ce Nole brzo da ovo prebrodi i da ce ponovo napraviti nesto spektakularno u tenisu, mozda osvajanje W. i tako zaleciti mnoge rane svoje pa tako i moje tj. nas navijaca.Last edited by AIRBORNE; 04-06-11, 15:27.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
[QUOTE=MiljanVR;512637]Ali sada mi nije nesto jasno Nadalu ce posle Wimbldona da se dodaju bodovi sa Barselone (500 boda) i verovatno ce on osvojiti Qwins(250 boda) , tako da ne vidim kako ce Novak biti prvi posle Wimbldona ????
Jer moze neko da mi odgovori na ovo pitanje ???
Comment
Comment