Originally posted by notorious
View Post

al eto ona ima opravdanje rade joj hormoni, kažu zajebana stvar kod većine žena. U tom smislu.. zašto je sada drugačije nego u odnosu na pre..a to ljubimo se, volimo se najviše na svetu i nek vide svi... jeste malo degutantno većini, pogotovu kada nas neko nervira, barem meni, i koliko ja vidim mnogi parovi imaju potrebu da udare na sva zvona koliko samo oni vole i koliko su zapravo voljeni, da sutra nema ne postoji, a činjnica je i da kada njima pukne tikva, ako se to desi naravno, onda je sve mnogo bučnije, lom veći (ne znam zašto pade mi na pamet sad ovaj aktuelni ružni slučaj naše kapitenke košarkaške reprezentacije.. a vala tu ljubav imala ona i niko više
) ... uvek je takav njihov kraj ili sličan (ne naravno i sa batinama, ovo je bio ekstrem, nažalost)... Iskreno se nadam da ovde neće doći do toga, do tog loma, jer mislim da jesu jedan za drugo, a uostalom zašto svaljivati krivicu na Jelenu recimo, bilo kakvu.. Novak je izabrao i dugo je sa njom. Ne menjaju se ljudi baš tako lako i brzo, znači da mu otrovčić u bočici odgovara 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment