Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Solidan je bio ali i Kuznetsov dosta los na servisu narocito , sto Novak u trecem setu i nije bas najbolje koristio mozda cak i preopusteno delovao ,sa sve padom koncenracije, dve DF nakon neuspesnog CH i poklonjen brejk . No, nekoliko puta je fenomenalno ubrzao nakon toga, protivnik je samo pogledom mogao ispratiti loptice a da cak nisu ni bile blizu linijama.BH je dosta bolji, jos malo tajming na istom da popravi i Mats ce biti nezadovoljan sto ne udara isti kao lopatom.
Vazno da se nije dugo zadrzao na vrucini i da je fizicki izgledao dobro, nema ni podocnajke kao na proslom mecu, sa Verdaskom ipak ocekujem ozbiljniji mec i dalje poboljsanje igre.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostIzdao me alarm...
lako je svaliti krivicu na drugoga Ajde stisni pesnicu pa nam reci ovde javno, zaspala sam i prespavala. Tako je bilo lepo spavati>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Gde si Aire našo sa ženama da se nadmudruješ... ništa te životno iskustvo nije naučilo..
Spoiler
Spoilervideo: Novak daje izjavu Kurijeru posle mečaLast edited by miloolja; 22-01-15, 12:15.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mene je iskustvo naucilo da sa zenama iskustvo "nista ne znaci"
Hocu reci svaka je zena iskustvo samo za sebe i uvek se ide od pocetka tj. od nule
BTW: Novak on Tim = sjajno.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostVazno da se nije dugo zadrzao na vrucini i da je fizicki izgledao dobro, nema ni podocnajke kao na proslom mecu, sa Verdaskom ipak ocekujem ozbiljniji mec i dalje poboljsanje igre.
Slazem se potpuno-od meca sa Verdaskom ocekujem dosta lepih poena i znatno visi nivo igre-u odnosu na prethodna dva.
I bitno je sto je levak, tako da ima Nole bas razlicite rivale i po gradaciji sve teze i vaznije, kako ide ka vrhu* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
play >>>
Novak Djokovic
Had some help practicing from this little #nolefam rising champion. He had some very sneaky moves, haha. What do you think?
Budući šampion i mali a veliki #NoleFam mi je pomogao malo u treningu. Ima neke nepredvidive pokrete, zar ne?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
sigpic
Comment
-
Kakav je sminkersigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment