Neka me zamajava, fali mi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Pa on čak malo i treniraThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
"S' namerom dodjoh u veliki grad"(u Germaniji).
Sa ciljem da u Uniqlo-voj prodavnici pazarim nešto iz Novakove kolekcije. Kad ono cvrc Milojka. Trenutno samo u Japanu imaju pomenuto.
Zato su im košulje vrhunske. Detaljno sam proverio i kvalitet je za cenu vrlo zadovoljavajući.
Gde je Miljanče? Nisam u toku.
Pozdrav za njega
Comment
-
Prateci Viktorov put od jula prosle godine do danasnje pobede nad Fererom ( tek njegove 4 protv igraca iz T10 u karijeri) moram se jos jednom osvrnuti na fantasticnog Noleta , uz obilje svojih profesonalnih i licnih obaveza, svo vreme na razne nacine podrzava Viktora , kolegu sa toura i iz reprezentacije i mozda najvaznije - drugara jos od tinejdzerskih dana, kroz njegove reci u Areni, pisma WADI, drillu ITF, kada je stoicki istrpeo visesatno zadrzavanje na AD testu u vreme kada je dubl igrao, putovanja u Latinsku A., odrzavanja kondicije kroz zajednicke treninge u MC, zalaganja u Gstadtu za Wild Card ,do sada kada vec i sam Viktor svojim igrama moze doprinese svom povratku u profesionalne vode ovog izuzetno zahtevnog sporta. Koliko samo razloga za podrzavanje i pre svega uzivanje u svemu sto nam je priredio i jos ce u svojoj izvanrednoj sportskoj karijeri
A sad, idemooo po 5 China Open!!! (sa sve Marinom u cetvrtini)Last edited by Maxx-a; 25-09-14, 17:45.Similis simili gaudet
Comment
-
-
I Nole danas (petak) na humanitarnom dogadjaju za decu u Kini i Srbiji. Sjajno.
http://www.chinaopen.com.cn/en/news/.../2008637.shtml
Comment
-
Peking
Garcia Lopez-Pospisil-Dimitrov-Cilic/Murray-Rafa
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/747/mds.pdf
Comment
Comment