Originally posted by Maja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Da ali Jordan nije spomenuo Novaka uopste,sto naravno nista ne znaci,ne kazem da ga je namerno iskulirao.Mozda covek nije ni znao,ali dal da se ''ovo'' cudo javi jbtOriginally posted by Maja View PostKako misliš, ispali ga Dzordan? Pa i on je ucestvovao. https://www.youtube.com/watch?v=JYkhhHJGg4M
Comment
-
Dzordan nema pojma da je Novak imenovao njega,
Vidis Zile da se svi zivi polivaju, zalivaju... svako imenuje koga stigne.
Samo cekam i ove nase, onu bivsu Mateus - ne znam joj ni ime, Staniju i Dr. Feelgooda>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Last edited by proudNolee; 21-08-14, 17:20.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Ukoliko Novak nekim čudom dođe to titule onda svi treba da mu skinemo kapu
sve u svemu neće biti lako, ali u većini zavisti će od Novaka, tako da počnimo pa da vidimo ko traktor vozi a ko kapiju otvara
* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
Comment
-
Zile ae oladi malo, covek je u tenisu samo su mu sad emocije pomesane zbog svih stvari. Na USO, emocije se stabilizuju i pobeda je nasaOriginally posted by Zile90 View PostNovaka stvarno ''zabole'' trenutno za tenis i vidi se da covek uziva u zivotu.Ne trebamo da ocekujemo nista barem do kraja ove godine i da se nerviramo bzv.Pustite analize silne,jednostavno covek nije u tenisu trenutno i to je to.Navijamo da traje kriza sto krace i to je to...
Comment
-
Već smo to postavljali, evo ti ovdje možeš vidjeti:Originally posted by salinjo90 View PostKoju opremu Nole nosi na USO?
http://novakindiafans.wordpress.com/...uniqlo-outfit/* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
Comment
-
Obzirom da je Izner povredjen Novak do 1/4 finala nema sa kim ni da se posteno oznoji. U 1/4 finalu Endi ili Jo, sasvim svejedno, mada bi vise pasovao Jo. Drugi deo Novakovog dela zreba gusce spakovan od prvog. Stanislav, Tomi, Kei, Raonic, ili neko iznenadjenja za 1/2 finale. Fin zreb da se udje u ritam, da se razigra, a bogami i malo pomuci, jer bez muke nema titule.
Ajde rode!sigpic
Comment
-
Kako mocno izgledaju, prelepe su. Po meni najlepsi izbor.Originally posted by proudNolee View Post
Kvaran zreb po meni, bockast mi je nekako, ako me razumes...Originally posted by pecaros View PostObzirom da je Izner povredjen Novak do 1/4 finala nema sa kim ni da se posteno oznoji. U 1/4 finalu Endi ili Jo, sasvim svejedno, mada bi vise pasovao Jo. Drugi deo Novakovog dela zreba gusce spakovan od prvog. Stanislav, Tomi, Kei, Raonic, ili neko iznenadjenja za 1/2 finale. Fin zreb da se udje u ritam, da se razigra, a bogami i malo pomuci, jer bez muke nema titule.
Ajde rode!
Ne volim Endija u 1/4 . Ne zbog Endija vec zbog samog Novaka protiv Endija.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
I nije neki žreb, nadala sam se boljem iz više razloga.
Prvo, kako nije pokazao neku zavidnu formu od W, nisam želela da baš i Mari i Wawa/Raona budu u njegovom delu, a drugo očekujem minimum 29-to GS 1/4 finale, a šteta što ga tamo čeka Mari, jer je od 2007. godine na USO bio učesnik 5 finala i 2 polufinala.
Koliko god da sam razumna srce želi više.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment