Boris Beker
planetarni šmeker
planetarni šmeker

Zapravo sve sam brojala, osim ukupnog broja pobeda, to ima na njegovom sajtu. 
)tako da deluje da je ozbiljno shvatio ulogu u stabu a i Novak je nekoliko puta obratio paznju na boks da vidi sto se desava ,jer je ocigledno veoma bitno sta se desava u boksu tokom meca,znamo od ranije da je razlicito reagovao na vidjeno u boksu(posebno mi je ostao u secanju mec kad daje reket nekom iz boksa i kaze mu ajde ti igraj
) ali videcemo kako ce ta interakcija finkcionisati u narednim mecevima mada protivnici u narednom mecevima nisu za preteranu brigu.Uostalom videcemo kako ce se stvari odvijati.Ono sto mene raduje, da je fokus medija vise na BB sto je po meni jedan od razloga angazovanja BB.Naredni protivnik Majer ,trebalo bi biti slicna prica ali sa razlicitom igrom i laganim podizanjem procenata statistike ,odnosko ulaska u ritam ,i jos nesto ,sto se tice uslova ,ipak je teren malo brzi nego prosle godine ili zbog vrucine loptica ide brze ali to nije hteo da potencira na konferenciji kao komentar na Rafine konstatacije,verovatno mi vise odgovara
):
primedba prevodioca
). Mislim da je to bilo pokrenuto od strane Novakovog menadzmenta. Ali, mislim da je taj korak vazan.". 
) ... znaci da preskocimo sve do ovog pitanja:
). Ti treneri nemaju iskustvo i ne znaju sta znaci ucestvovati u jednom Grand Slam finalu, ili kako se treba psihicki (mentalno) pripremiti za jedno finale Wimbledona. Edberg ili Becker imaju to znanje. Kada sam cuo, da je Murray zaposlio Lendla, bio sam apsolutno siguran da ce to uslediti plodom, a Murray-jeve pobede u Wimbledonu i US Openu to potvrdjuju.
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment