Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• No, I don't trust that I will make it to the US Open, I don't know, the truth is I don't know, I'm going to go step by step. I can't tell you whether yes or no because I don't know. Emotionally fine, what are you going to do, no? Accept these things, it's part of our lives, it's part of what sport is. Well, training little by little, at the moment, seeing how it evolves and nothing, a little patience. Well, the truth is it's going slow. It's not the same injury that I've had other years, which is localized, it's a little different

Comment

• ko je sad 5 na atp listi , delpo ili ferer , jel imaju sansu da ga prestignu , posto nadal nece igrati dugo

Comment

• Jasta ce,,,dosta Rafi samo sezona sljake da bude u prva 4;)

Comment

• Ako ne bude igrao US, onda su velike sanse da ga Marej pretekne na trecem mestu, bice dovoljno da britanac udje u 1/4 ili mozda cak i 4to kolo, nisam siguran treba da proverim. Ali sto se tice Delpa i Davida, to je vec nemoguce posle US-a najgore sto moze da bude je 4.
          Onda se otvara zanimljiva borba izmedju njega i Mareja do kraja sezone za n3, s tim sto Marej ipak ima vise da brani, ali pitanje je kada i kakav ce se Nadal vratiti.
          Ovo sve pod uslovom da ne igra US , jer jos nista zvanicno (koliko ja znam) nije objavljeno.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Dosta zavisi i o tome kako će Murray odigrati Cincinnati, pošto tu brani niti malo malih 1000 bodova.

Ima dosta kombinacija, nakon Cincinnatia čemo bolje znati.
            "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Ma Rafi je apsolutno svejedno dal` ce biti na mjestu 3, 4 ili 24...bitno je da su koljena ok

Comment

• Mene strah da nebi on cijelu sezonu otkazao.

Mislim strah, sve je dobro samo da njemu bude dobro.
                "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Pa ako nece igrati USO, ne mora igrati ni ostatak, ako je to put do potpunog oporavka na AO recimo

Comment

• Iskreno bez meča na hardu, bez meča uopće 2 mjeseca doći na USO, ne znam.

Po meni bolje nek ne igra, oporavi se totalno il nek mjenja stil igre

Comment

• Zbog opterecenosti ligamenata kolena dolazi do tendinitisa, zato je sada takva situacijia slicna onoj iz 2009. On nije pokidao ligamente ili nesto slicno, ali su mu previse umorna ili istrosena u ovom trenutku. Jednostavno njegovo telo tj ligamenti vape za odmorom i on je primoran na to isto kao sto je bio i 2009. Njemu je samo treba odmor, kad bude pokidao ligamente onda ce ljudi imati pravo da se plase za njegovu karijeru. Do tada svake 2-3 godine ce morati al bukvalno morati bas u sred sezone da napravi pauzu ne bili ta upaljena kolena odmorio i oporavio

Comment

• Ako nije spreman ne treba da igra. Nista me ne smeta kao sampion koji igra nespreman i onda svako moze da ga pobijedi.

Ako ne iga USO onda ne treba da igra ni ostatak sezone nego da se potpuno oporavi za Australiju pa onda sljaku. On je kralj sljake i sljaka bez njega nije sljaka.

On je vec znatno promijenio nacin igre i ne vjerujem da tu ima mjesta za mnogo dodatnih promjena.
                        Last edited by NI; 15-08-12, 14:03.

Comment

• Nece on kalkulisati , sto se povratka tice, vratice se cim bude spreman ( ali stvarno 100% spreman) tako da ukoliko i propusti US , a bude spreman za Aziju (na primer) videcemo mi njega tamo.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Evo i zvanicno, Nadal propusta USO...

Rafa Nadal ‏@RafaelNadal
                            I am very sad to announce that I am not ready to play the US Open in NY. Thanks to my fans for their support and specially, the new yorkers.
                            USOpen.org ‏@usopen
                            Rafa has informed us that he will not be ready to compete at the US Open this year and has withdrawn from the tournament. We hope to see him back on the court soon and look forward to his return to New York next year.

Comment

• Velika steta zaista,iako sam misljenja da on na US openu ne bi ni imao sanse za titulu,ali samo neka se on vrati zdrav,potreban je tenisu mnogo.
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Jeboga zivot,nisam ovo ocekivao,ni u najgorim snovima
                                Sta ti je covjece,bolje onda pauziraj do kraja godine nema potrebe da se mrcvaris po dvoranama
                                Last edited by DinoFC; 15-08-12, 17:45.

Comment

Working...
                                X