Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
sad svi jedva cekamo RG. Ma samo ovaj Madrid da pocne, plava sljaka, ovo ono, zivo me interesuje kako ce to sve da izgleda.
One and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
-
Originally posted by Rafanatic View Postsad svi jedva cekamo RG. Ma samo ovaj Madrid da pocne, plava sljaka, ovo ono, zivo me interesuje kako ce to sve da izgleda.
”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
video povodom rekorda 20 Masters titula. uzivajte!
http://youtu.be/RrntP2XYjis”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Odlican je video, Anduhar me bas pozitivno iznenadioOne and only - Rafael Nadal
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Comment
-
I ranije ga je Anduhar pominjao u superlativu, ali lepo je to ponovo čuti”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Rafael Nadal: "Everything I dreamed of winning, I've won it and nobody will take it away."
Mislim da mu je ovo oprema za RG.Attached FilesOne and only - Rafael Nadal
Comment
-
Mislim da mu je ovo oprema za RG.[/QUOTE]
Nisam sigurna ali mozda je ovo pre za Olimpijadu, nesto sam na netu videla i cini mi se da je to. Za RG su najavili kombinaciju koju nosi od MC.”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Hmmm, ne bih rekla. Za Olimpijadu ce sigurno imati neku crveno-zutu majicu, a ova je, cini mi se, ciklama.
A i deluje mi neverovatno da ce RG igrati u opremi koju je vec nosio, uvek za slamove dobije novu.
A evo i na netu sam nasla njegov i Rogerov outfit za RG, jedino sto ovde majica ima malo drugaciju nijansu, ali mislim da je zapravo roze, a ne crvenaa i na sljaci je slikano, tako da je to to, sigurno.
Meni izgleda super, njemu stvarno sve boje lepo stoje. Mada, za mene i dalje neprevazidjeni outfiti sa USO'10 i AO'09.Attached FilesOne and only - Rafael Nadal
Comment
-
Originally posted by Rafanatic View PostRafael Nadal: "Everything I dreamed of winning, I've won it and nobody will take it away."
Mislim da mu je ovo oprema za RG.
http://tennisconnected.com/home/tag/nike-tennis-2012/”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Mislim da je Nike svima odradio odlicnu opremu za RG, videla sam Rafinu, Rogerovu, Marijinu, Sereninu i Azarenkinu i sve je bas
Mada, ja ne bih imala nista protiv da Rafa pocne da nosi majice sa kragnicom, onako kao sto je nosio 2009-e, jedno vreme.
a evo vam i jedan extra video : http://www.youtube.com/watch?v=MNEdl...feature=relmfu, pa uzivajteOne and only - Rafael Nadal
Comment
-
[QUOTE=Rafanatic;759539]
A evo i na netu sam nasla njegov i Rogerov outfit za RG, jedino sto ovde majica ima malo drugaciju nijansu, ali mislim da je zapravo roze, a ne crvenaa i na sljaci je slikano, tako da je to to, sigurno.
da,da, tako je! videla sam za Olimpijadu crvena majca sa zutim detaljima, a posto nisam dobro videla tvoju sliku ucinilo mi se.
za RG mi se svidja majca ali nekako bi mi to izgledalo mocnije sa crnim sorcem : ) , nisam neki fan belih sorceva na njemu ali to nije ni vazno, vazno je da pobedjuje!
slazem se za USO '10. i AO '09.http://www.youtube.com/watch?v=S-MtL3tGzlY
te crne su mu dobitne kombinacije : ) !!!
meni je i ova kombinacija jedna od boljih! RG '08. http://youtu.be/zBIHt2Zzfhs”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
ti kao moja mama, i ona stalno govori da on ne treba da nosi beli sorts, pogotovu ne na sljaci
znas vec i zbog cega
Jeste, crni sorts bi bio savrsen na ovu drecavu majicu, ali voli Rafa belo pa to ti je...
A ova oprema sa RG08, jaooo pa tad nam je jos nosio majice bez rukavaImao je i tad odlicnih kombinacija, bas je delovalo mocno.
Meni je i ova superiska : http://www.youtube.com/watch?v=-acPsb7cN-EOne and only - Rafael Nadal
Comment
-
to u Rimu 2009 mi se ne svidja, ne volim kad nosi belo.
boje na njemu su najefektnije!
u pravu ti je mama : ) pozdravi je”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Mnogo mi se svidja Rafina oprema za RG. Bas po mom ukusu, jer inace volim takve boje. Najbolja oprema, uz ovu za RG mi je ova koju trenutno koristi, nesto kao mango boja, zatim oprema sa Aus Open-a 2011, roze majica i sivi sorts (http://www.youtube.com/watch?v=SROtJwPfU9c), zatim oprema koju je koristio nakon te, na IW, onda oprema sa AO 2010, i IW-a te godine.
Nadam se da vas nisam zbunio, ali sve su to slicne boje
EDIT: Auu da, pomenule ste tu opremu sa USO-a 2010, jeste dobra, ali mnogo je bolja ona koju je nosio prije te, na americkoj turneji
SpoilerLast edited by Drunken Whaler; 02-05-12, 19:26.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Nisam samo mogla da se setim ove iz IW 2010 i sad sam pogledala, e da znas da je i mena ta oprema jedna od boljih.
Meni se bas dopadalo kad je nosio te karirane sortseve i majice sa bar dve boje. Malo bi mogao Nike opet da bude malo mastovitiji i smeliji u tom pogledu, sad furaju isti model majice i sortsa samo menjaju kombinacije boja, a ja bih nesto novo, otkacenije a i sarenije, jer on to stvarno ume da iznese.Ali opet, verovatno je to sve njegova zelja
edit: Auuu i ta je odlicnaaa, dobro si me podsetioMa znas kako, meni je skoro svaka super, jedino mi se ova sa AO2012 nije bas dopala.
Samo eto, ja bih volela da ima jos vise boja na njemu.One and only - Rafael Nadal
Comment
Comment