Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: ATP - RAFAEL NADAL

Sixte Cambra underlined the solidarity shown by the Barcelona tournament with various charitable initiatives throughout the week, with organisations such as the Rafael Nadal Foundation,

http://www.opensabadellatlantico.com/index.asp?lang=eng

Comment

Pozdrav forumu i cestitke Rafi na pobedi. Zao mi je sto nisam bila u mogucnosti gledati mec ali mi se rezultat bas dopada. Finale ne propustam / nadam se /. Hvala jos jednom na dobrodoslicama koje i ja upucujem novim clanovima. Ovaj forum me nekako cini blizom Rafi i Spaniji / koja mi je od detinjstva omiljena zemlja /. Dace bog i da je nekada posetim ili bar moje dete koje Rafu obozava i vise nego ja. VAMOS U FINALU.
      Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

Hvala za super clanak angel.
        Drago mi je da turnir u Barci ima rekordnu posecenost kao i da se prenosi sirom sveta. Tome je naravno i SK doprineo zato hvala i VAMA.

Vidim da Rafina fondacija odlicno radi, stalno dobijaju nove donacije.

VAMOS DO 4 TITULE U BARCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

03/05/2008 - Nadal brushes past Gremelmayr, secures ATP Race #1 ranking.

Vamos Rafa

Comment

Bravo Rafa...........najbolji ostaju najbolji. EXTRA mec i Rafina igra. Pozdrav forumu i sretno nam sa Rafom u Rimu. VAMOS ;) ;)

Comment

??? ??? ???Zamerka SK zbog uskracenog prenosa dodele trofeja i Rafinog govora.

Comment

POBEDAAAAAAA!!IDEMO U RIM!!!!!

Comment

[quote author=biba link=topic=474.msg21915#msg21915 date=1209919084]
                  ??? ??? ???Zamerka SK zbog uskracenog prenosa dodele trofeja i Rafinog govora.
                  [/quote]

Prvo cestitke na osvojenoj tituli!

I nemojte da im zamerate nista jer treba da im zahvalite puno sto su ovo pustili do kraja a jos da su pustili ceremoniju to bi bio vrhunac >

Nema ovo veze sa vama(rafinim fanovima)i vi niste krivi ali ovo je prevrsilo svaku meru!

Comment

Cestitke Nadalu i njegovim fanovima
                    Vidimo se u Rimu

Comment

cestitke Nadalu i njegovim fanovima

a procitala sam na rf.com-u da je Nadal trazio da igra u sredu,da bi mogao malo da se odmori i da ce najverovatnije tad igrati...procitajte post na Rogerovom topicu ;)
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

Joj kakav mech, skratio mi je pola zivota u drugom setu, ali je u prvom i trecem igrao super, a Ferer od tolike nervoze napravio milijardu greshaka. VAMOS u Rimu!

p.s: zao mi je shto nismo videli ceremoniju, ali ne bi bilo fer prema onima koji su toliko zeljno chekali kosharku! ;D

Comment

BRAVO RAFA, 4. TITULA U BARCELONI.

JOS JENDOM ME TAKO POZITIVNO IZNENADIO, nisam ocekivao onakav 3. set.

Comment

To je samo josh jedan dokaz da mech nije gotov sve dok sudija ne kaze : game, set and match ;)

Nikad ne valja otpisivati nekoga pre vremena, a pogotovo ne Rafita

VAMOS!!!

Comment

Daleko od toga da sam ga otpisao, nego nisam ocekivao onako ubedljiv rezlutat.
                              Ali Rafa je podigao igru na ko zna koji nivo, pobedio je Ferrera ''u naletu'' sa 6-1.
                              TO JE STVARNO FANTASTICNO!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Ma bre Moya ne sam na tebe mislila

Comment

Working...
                                X