Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni ne smeta diskusija ni sa Novakovim ni sa Rogerovim fanovima, bas mi je lijepo kad razmenjujemo mislenja. E sad, ako smeta ovaj post slobodno nek bude izbrisan ali ja cu da odgovorim na post koji je Ni napisao.
    @Ni
    3.
    Dio ljubitelja tenisa, najvecim dijelom Novakovi navijaci, kazu da je Novak jasno bolji od Rafe na sljaci. Oni ce da zanemare 2012. jer je Novaku umro djed, jer je bio pod pritiskom, jer je bio u slabijoj formi. Ali ce zato da isticu 2011. i nedavni MC. Dakle 3:0 za Novaka u mecevima kada je Novak bio stvarno pravi. Cak ako su i u pravu da je Novak bolji, previdjaju da je dosao do svojih pobjeda uz veliki napor!

Ti si napisao ovo, dali ja sad treba da kazem da ti trazis izgovore za prosloj sezoni? Znaci ja nigde ne osporujem fakt da je Novak najbolji teniser danasnice, ali tvrdim da Nadal u 100% fizickoj spremnosti nema sanse da izgubi od niti jedan teniser na sljaci. Ono u MC ako je bio 100% spremni Rafa ondak ja sam Cak Noris. To je to sto se tice oko Rafa-Nole rivalitet.

Oko zdrijeba RG-a, mislim da su organizatori ispravno postupili, ali ubedjen sam da namerno rade ovo da nam zamazhu oci, jer mislim da nema teorija da se Rafa i Novak nadju na istoj polovini zdrijeba, jer ako bi javno kazali da je Rafa privilegovan i da je medju prvi tri nosioca digla bi se galama, a ovako niko nece nista da progovori.
    OVAKO

Comment

• Da postavim komentare jucerasnjeg meca ovde jer je tema Madrid 2013 "okupirana" (ne)ispravnosti Djokovicevog ponasanja. ;) Rafa juce dobar, sasvim solidan za prvi mec, dobar protivnik i dobro zagrevanje za njega. Par sjajnih udaraca, i opet par dobrih voleja. Sve u svemu ja sam zadovoljna, danas Youzhny, pa idemo dalje prema Federeru. Evo kako Steve Tignor analizira mec: http://www.tennis.com/pro-game/2013/.../#.UYtri6L7COE
      Last edited by Niki; 09-05-13, 11:26.

Comment

• Jel moze neko da postira celi mec izmedju Rafe i Davida? Ako ima na Youtube dajte jer nisam pogledao treci set, morao sam da izadjem. Ako ima samo treci set jos bolje.
        OVAKO

Comment

• Jos uvek nema ceo mec,samo ovo..
          Last edited by MareLFC; 10-05-13, 21:48.
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Evo ga i ceo mec: http://www.youtube.com/watch?v=2pKU0...ature=youtu.be

Comment

• Cestitke svima ;)
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ma bravo Rafa! Jeste da je Wawrinka bio slabiji, ali Rafa bolji nego ove cele nedelje. 40-ta titula na zemlji, a i 23-ca Masters titula. 7 finala i 5 titule posle povratka. Pa sta reci drugo sem nastavi tako

Comment

• Bravo Rafito, legendo
                  Svakim danom te sve vise volim i postujem, a jos vise uz sve ove novonastale hejtere..
                  Moze Rafa jos mnogo bolje da igra, tako da tek ocekujem da vidim njegovu pravu igru. Puno srece u Rimu
                  13/13!

Comment

• Majstorcina!!!! Ovu igru sto je prikazao u finalu bila je neverovatna. Najbolji mec Rafe otkako je pocela sezona na sljaku. Servis sjajan, nije dozvolio niti jednu brejk loptu Stan-a, bio je prosto fenomenalan. Mislim da malo treba da poradi na sigurnoscu na mrezi, malo je tu nesiguran, isto i na smecevima, desavalo mu se u toku turnira da pogodi mrezu iz cistog smeca. Samo ovako neka nastavi, ja stavljam glavu da niko ne moze da ga dotakne ni u Rimu ni u Parizu.
                    Nakon povrede, 7 turnira 7 finala, 5 titule, VAMOS RAFA!!!!
                    OVAKO

Comment

• Borg o Nadalu: Rafa's quite simply an artist when it comes to clay!. Evo link celog intervjua: http://www.rolandgarros.com/en_FR/ne...459791587.html

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Majstorcina!!!! Ovu igru sto je prikazao u finalu bila je neverovatna. Najbolji mec Rafe otkako je pocela sezona na sljaku. Servis sjajan, nije dozvolio niti jednu brejk loptu Stan-a, bio je prosto fenomenalan. Mislim da malo treba da poradi na sigurnoscu na mrezi, malo je tu nesiguran, isto i na smecevima, desavalo mu se u toku turnira da pogodi mrezu iz cistog smeca. Samo ovako neka nastavi, ja stavljam glavu da niko ne moze da ga dotakne ni u Rimu ni u Parizu.
                        Nakon povrede, 7 turnira 7 finala, 5 titule, VAMOS RAFA!!!!

Chuvaj ti tu glavu bolje ti je,juche Wazelinka nije bio prisutan na terenu...
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Cuvaj ti tastaturu i nemoj trositi slova na ovoj temi

Bilo bi savrseno kada bi odbranio Rim i bio no.4 nosilac na RG

Comment

• Fino je rekao sve sto mu treba da bi podobrio (usavrsio) formu: http://www.tennis.com/pro-game/2013/.../#.UZIUv6L7COE Da sve ovo uradi i niko srecniji od nas navijaca. A, moramo priznati i ovako nam je super.

Comment

• “If you hit as hard as you can and hit every ball at 216 or 220 [kph] and that means being the best player, then perhaps he was the best player,” said Nadal. “For me, the best player [tries to] find solutions against the other player. When I served for the second set and I lost and also in the third, I still was fighting and I found solutions, so the best player won.” Jel ova izjava Rafe posle jucerasnjeg meca protiv Gulbisa zadovaljava ukuse i kriteriume "kako ne biti skroman"?

Comment

• Kao uvijek Rafa igra najbolje kad je to najbitnije. Nema klasu od Rogera i snažne udarce kao Del Potro i Berdyh ali svejedno uvijek nađe pravi način, da dobije (več izgubljene) mečeve jer je fantastičan borac i ima na najbolju mentalnu snagu u istoriji tenisa. U tenisu je bitan rezultat, a ne umjietnični dojam. Zbog svega toga je po meni najbolji svih vremena, pa i na kraju i da ne dostigne Rogera po broju grand slamova. I onako, če imati na kraju kariere najmanje 15 masters 1000 titula više od Rogera. Pa nisu jedino Grand Slemovi bitni u tenisu. VAMOS RAFA!!!

Comment

Working...
                                X