Kakva dva sjajna meca odigrao Nadal zaredom! Podigao nivo tenisa od kad se vratio. Nadam se i danas dobrom mecu i pobedi naravno, a onda da malo uzivamo u klasiku Federer-Nadal, pa ajde i da se nadamo jos jednoj masters titulu, cisto onako za ulazak na RG sa stilom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Rafael Nadal
Collapse
X
-
Evo malo i van terena: Rafa receives the award GQ Most stylish player https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater.
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostChuvaj ti tu glavu bolje ti je,juche Wazelinka nije bio prisutan na terenu...OVAKO
Comment
-
Rafa majstore, legendo, svaka cast
Ovaj mec i onaj juce je odigrao fantasticno, nema bolje uvertire pred Roland Garros
Neverovatno je koliko neki ljudi i dalje trube o tom njegovom kolenu, i ako je on odavno prestao da prica o tome Sve i da je ovako iz dosade otisao na odmor od 8 meseci, cinjenica je da nije igrao svo to vreme, i bas me zanima kako bi se ostali teniseri iz vrha snasli u takvoj situaciji.
U danasnjem mecu je Federer igrao stvarno lose, ali to ne umanjuje cinjenicu da je Rafa bio sjajan. Vraca se na cetvrto mesto, prvi na race listi Puno srece na RG, i ukoliko ovako bude igrao, mislim da nema razloga za brigu kod njegovih navijaca13/13!
Comment
-
Fantasticno! 8 turnira, 8 finala i 6 titula! Pa ko je bolji povratak mozeo pozeleti, ovo se ne da videti svaki dan. Podigao Rafa dosta formu tokom turnira i mislim usao u jako dobar ritam pred RG. Dosta su znacila ona dva teska meca protiv Gulbisa i Ferrera. Bolja priprema pred RG nije se mogla pozeleti. Pa to je sampionski duh, vratiti se posle 7-8 meseci pauze i ovo uraditi, svaka cest. Jedan i jedini Rafael Nadal.
Comment
-
Nadal will go to Paris as the man to beat once again. : http://www.tennis.com/pro-game/2013/.../#.UZkL8rWLBAo
Comment
-
Ko je samo mogao pomisliti da ce Rafa nakon 8 mjesecne pauze odigrati 8 finala iz 8 turnira i od tih 8 turnira da ce osvojiti 6 titule... A sam Rafa se plasio da ce ispadne iz top30 jer nije bio siguran kako ce da igra nakon povrede. Ali sampionski duh i njegova klasa su presudili, uz malo muke naravno ali ipak sve je dosao na svoje mesto. Tokom Madrida i Rima plasio sam se za njegov rezultat na RG jer nije igrao uopste sjajno, mucio se za UE, sa BH-om, sa servisom..., ali ipak sve je to palo u voda u mecevima sa Berdiha i Rogera. To je pravi Rafael Nadal, neprobojan sa osnovne linija, bez gresaka, i sa puno vineri iz pasinga. Meni raduju ovi nastapi, digao je formu na nevjerovatno nivo pre RG, sad samo treba da nastavi u tom ritmu i nece biti problemi oko nove titule u Parizu.
Konacno da i mi, Nadalovi navijaci, vidimo malo svetlo u tunela, bilo mi je muka 8 mjeseci bez njega, tenis nije bio tenis bez Rafe. Ajmo sad 7 dana pauze pa pohod kon nova titula u Parizu.Last edited by Stefan-kobe; 20-05-13, 11:43.OVAKO
Comment
-
Svetlo na kraju tunela ce se uvek videti za prave borce i ljude sa celicnom voljom kakvu ima Rafa Ne treba nikad sumnjati u takvu mentalnu velicinu, mada je uvek bilo bar malih sumnji, i s moje strane.
Sad malo i mi da uzivamo I ako drugi pokusavaju konstantno da nam pokvare to uzivanje13/13!
Comment
-
Originally posted by Sarafa View PostSvetlo na kraju tunela ce se uvek videti za prave borce i ljude sa celicnom voljom kakvu ima Rafa Ne treba nikad sumnjati u takvu mentalnu velicinu, mada je uvek bilo bar malih sumnji, i s moje strane.
Sad malo i mi da uzivamo I ako drugi pokusavaju konstantno da nam pokvare to uzivanje
Comment
-
Pa naravno da je ljubomora, sta ce jadni, ovi njihovi se polomise svaki mesec, a Rafa odmarao na Majorci, i sad je ubedljivo najbolji. To mora da boli A ja kazem, koji je um Rafa, zamisli folira ostale tenisere svojom povredom, kako bi se oni opustili i prestali da se trude protiv njega. E, kad bi se svi setili te taktike, gde bi im bio kraj..13/13!
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Meni nije jasno kako mogu da govore tako o Rafe, pa on je jedna od najmirnijih i najstidljivijih persone u tenisu. Ovo je samo za pohvale, nakon 8 mjeseci pauze, da uradis ovo treba da si vrhunski sportist, treba da si Rafa! I zbog jos jedna stvar mi nije jasno, pa tenis je gentlmenski sport, ja nikada nisam lose govorio ni o Novaku ni o Rogeru, naravno ponekat kad se nasalim ali to je dobronamerno. Jedino me Marej zna izluditi za onim njegovim ulranjem, ali i njega izuzetno postujem. Nije ovo Inter-Milan pa ajmo da se pcovamo i da se vredjamo. Stvarno ne vidim logici da se ovako govori o Rafaelu...OVAKO
Comment
-
Pa to ti je ono ostrasceno navijanje, jednog volim, a ostale prezirem. Jer ako druge posmatraju kao najgore ljude na svetu, onda ce ovaj njihov da ispadne svetac. Ni ja nisam nikad govorila nista ruzno o ostalim teniserima, a nije da su mi ne znam koliko dragi, ali cinjenica je da su svi oni sampioni, i da zasluzuju postovanje.
A najgore od svega je sto su neki od tih dezurnih pljuvaca moderatori na ovom forumu13/13!
Comment
-
Govoriti o igracu kao Nadal, posle svega sto je uradio u karijeri da je folirant je u najmanju ruku uvredljivo. Folirant je u biti povrsan covek, koji moze glumiti neku situaciju, ali nikako ne moze imati dugorocni uspeh. Zato ovo nije niti mnogo pametna zabelelska. Meni je iskreno nekad i smesno kad se iznova i iznova posle svakog uspeha ponavlja da je on folirant, kad on dokazuje upravo suprotno. A da je nekorektno prema nama Nadalovim navijacima, itekako. Posebno sto se mogu naci stotine primedbi na ponasanje i karakter i drugih igraca, ali zasto bi nas to zanimalo, sem njihove igre? E, tu je Rafa ove godine dominantan, pa valjda je to razlog vakvih reakcija.
Comment
Comment