jjjjjjjjjjjjjjjjj
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teniska Oprema
Collapse
X
-
E ljudi danas dok sam igrao tenis su mi pukle Babolat zice,pa bih da vas pitam koje zice su dobre,kvalitetne a do 1000-1300 dinara da kostaju?
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostE ljudi danas dok sam igrao tenis su mi pukle Babolat zice,pa bih da vas pitam koje zice su dobre,kvalitetne a do 1000-1300 dinara da kostaju?
Imas big bangera, fin dugotrajan span za nekih 15 ak eura..
evo 15 dolara to je za nase prostore 15 eura
http://www.tennis-warehouse.com/Luxi...LSON-BB16.htmlLast edited by maliajnstajn; 05-05-13, 20:39.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pa nesto manje od 15 eura su ti 1300 dinaraAli ja preko warehouse ne kupujem posto moji trenutno nemaju nikakvu karticu za kupovinu preko neta
nego ovde kupujem http://www.kupujemprodajem.com/index.php
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostLuxilon alu power... Kvalitetan span, a jeftin.
Ja sam ga koristio dok sam trenirao... Realno preko ljeta mu kilaza padne zbog temperature, ali ako ga naspanujes recimo sada preko ljeta ce biti savrsen, a onda sve zavisi koliko ces da igras
Moguce je da ti pukne span nakon par udaraca, jedan promasaj i ram ode span, ali sve zavisi od kilaze na koju ga spanuje i reketa.
Uglavom Luxilion big bang i dovoljno ti je ..
Za neko ozbiljnije bavljenje ide i skuplja varijanta... Vertikala Alu big banger, horizontala prirodna vlakna ili obrnuto nisam siguransigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBig Banger kao sto rekoh
Ja sam ga koristio dok sam trenirao... Realno preko ljeta mu kilaza padne zbog temperature, ali ako ga naspanujes recimo sada preko ljeta ce biti savrsen, a onda sve zavisi koliko ces da igras
Moguce je da ti pukne span nakon par udaraca, jedan promasaj i ram ode span, ali sve zavisi od kilaze na koju ga spanuje i reketa.
Uglavom Luxilion big bang i dovoljno ti je ..
Za neko ozbiljnije bavljenje ide i skuplja varijanta... Vertikala Alu big banger, horizontala prirodna vlakna ili obrnuto nisam siguranEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostInace prirodna vlakna se proizvode od macke, tacnije njenih iznutrica
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostInace prirodna vlakna se proizvode od macke, tacnije njenih iznutrica
Ovdje pise da je od krave
http://www.tennis-warehouse.com/lc/naturalgut.htmlsigpic
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostMa Visko rece u emisji Top Tenis da to nije istinaPa pitaj Novaka, isto ce ti reci sto i ja
@maliajnstajn
ahahahahha, od krave, ahahahahah
Znas da me 'ladno stomak sad zabolioEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostGledao ja svojim ocima.Pa pitaj Novaka, isto ce ti reci sto i ja
@maliajnstajn
ahahahahha, od krave, ahahahahah
Znas da me 'ladno stomak sad zabolio
Ivane, ne baljezgaj... ne bi bilo macaka na ovom svetu kolliko se kilometara natural gut-a pravi svakoga dana... ako hoces mogu ti proslediti originalnu formulu (ovce su bile u pitanju) Pierre Babolata koji je napravio prvi natural gut davne 1875-te... pusti macke na miru...
Do tada ti moze pomoci sledeci clanak:
"Natural gut is produced by drying fibers extracted from a part of the cow intestine called the serous membrane, or serosa, which contains collagen designed to withstand the stretching and contraction of the intestine. It is this elasticity that makes the fibers useful for tennis string. Sheep intestines have also been used for racquet strings in the past".
Ne kazem da ne moze da se napravi od macijih creva, ali masovna industrija to ne radi... specijalnih porudzbina je uvek bilo...
Comment
-
Ljudi u dilemi sam, uzimam Head Speed Pro G reket, da li da uzmem sa gripom velicine L3 ili L4?
Comment
Comment