Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: ATP - RAFAEL NADAL

Bas duhovito ;D
    Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

[quote author=dart gunner link=topic=474.msg57741#msg57741 date=1238529718]
      [quote author=Nevena link=topic=474.msg57737#msg57737 date=1238528694]
      [quote author=dart gunner link=topic=474.msg57614#msg57614 date=1238493342]
      sRAFKO-saraf,covek sa sarafima...zato sto se ponasa kao robot...znas ono kad upalis ves masinu,pa kad poskakuje?kao nadal na klupi.
      ovo al gacione je vise kao titula...
      [/quote]

A ti bi dao sve da budes makar upola kao taj "robot".. Sta ces, zavist je cudo..
      [/quote]
      u stvari ja bih dao sve samo da budem njegova guza.
      a ne mogu da shvatim ljude koji ga nazivaju gacoizvlakacem.opste je poznata legenda o rafi.on,kao mali,nije imao vremena da svoj donji ves opere u ves masini,jer je danonocno trenirao.
      zato je svoj donji ves morao da pere u moru.vremenom,od siline kojom je on svoje gace vukao kroz vodu-nastali su cunamiji i poceli da ubijaju ljude.kad je mali rafa shvatio sta je uradio prestao je da pere gace.legenda kaze da ne zeli ni da ih pere u ves masinama,da ne bi izazvao tornade.rafa vise nikada nije oprao gace.zato ih danas izvlaci.postale su deo njega i on se pre svake serve konsoliduje sa njima dodirom.jer ne sme da ih opere.za dobrobit covecanstva,on je zrtvovao sebe,a sada mu to neki nabijaju na nos!!VAMOS RAFA!!!VAMOS ESPANIA!!VAMOS GACEEEEEEEEEEEEEE!!!!
      [/quote]

Darte, brate... duhovit si do neba!!!!!

Comment

oh,hvala na podrsci...taman sam mislio da prestanem da vredjam srafka,ali sada uvidjam da bi to bila greska....hvala,hvala...

Comment

VELIKA greska ;D

Comment

sa njihove strane,sto su me ovim,pravicu se ne sarkasticnim komentarima,podrzali...

Comment

[quote author=dart gunner link=topic=474.msg57997#msg57997 date=1238600504]
              oh,hvala na podrsci...taman sam mislio da prestanem da vredjam srafka,ali sada uvidjam da bi to bila greska....hvala,hvala...
              [/quote]

Comment

naime biljana,ako pogledas malo nize niz temu videces da sam ja napadan zbog toga sto "vredjam raficu",te da me zavist izjeda iznutra,i tako dalje....izvinjavam se trebao sam to staviti pod navodnike...sto se tice duhovitosti,da mi je to bio cilj,na kraju bih stavio velikog smajlija i rekao da cu svakom clanu foruma podeliti plus,dakle 10000 istih,pa bi mozda ovo moje vredjanje bilo i duhovito...

Comment

[quote author=dart gunner link=topic=474.msg58148#msg58148 date=1238687749]
                  naime biljana,ako pogledas malo nize niz temu videces da sam ja napadan zbog toga sto "vredjam raficu",te da me zavist izjeda iznutra,i tako dalje....izvinjavam se trebao sam to staviti pod navodnike...sto se tice duhovitosti,da mi je to bio cilj,na kraju bih stavio velikog smajlija i rekao da cu svakom clanu foruma podeliti plus,dakle 10000 istih,pa bi mozda ovo moje vredjanje bilo i duhovito...
                  [/quote]

Dart ti ne koristis smajlije,tako si bar meni rekao. Nemoj da dajes Bilji dezinformacije
                  Sometimes I will win,sometimes lose,but I can always go to sleep knowing I have done my best

If you feeling the sorrow you know that your heart isn't hollow.I'm ready to lead a new mission,are you ready to follow?

Comment

tacno.a da hocu da ispadnem pre smesan,nego iskren,onda bih stavljao smajlie i pluseve,pa da se svi siti ismejemo.

Comment

• Comment

• [/quote]
                        evo sad ti:vredjas
                        mislio sam da smo se slozili da ne mogu da ga vredjam,posto ga ne poznajem,vec mogu samo da se"sprdam"sa njim....
                        a ja cu se sa rafom sprdati sve dok ga rafolitanke(ovo je odmilja) uzdizu u nebesa.naravno,sad mi se osladilo,pa i da postanu objektivne,mada ne znam zasto bi,ko sam ja da one zbog mene menjaju racin razmisljanja(?),ne bih prestao.

Comment

apsolutno je zasluzeno je izgubio, i drago mi je zbog toga 8)
                          "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

• Comment

bravo del potro svaka cast

Comment

• "Always is a reason because you are not playing at your level during the tournament. No, I am calm. I am happy about myself, about everything this year, yeah. I don't know. Always is a reason, but it's personal."

Comment

Working...
                                X