Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva psihicka stabilnost velikog Gaskea
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Odlican Richard, bas odlican!
      Napusta Marcel Valenciju
      sigpic

Comment

• Свиђа ми се Долгополов, лако се креће, брза рука, ноншалантан, не волим оне што се мрште и штелују за ударац по пола сата, па нешто нишане, па гледају одакле дува ветар, мери лоптице, затеже пертле, помера жице и заборави шта уопште и игра..
        sigpic

Comment

• Nesto mi se ne gleda jedno te isto po stoti put tako da cu gledati Basel
          Mada Almagro ako ga sad ovako umornog ne dobije ne znam kad ce
          Kevin ima brejk na pocetku, dobro izgleda iako Delpo jos nije upalio, kao da se tek probudio
          sigpic

Comment

• Kako delpo izgubi prvi set? nisam gledala,ajde Delpo
            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Krenuo sporije Huan, Anderson bombarduje iz servisa.DP bez as-a u prvom setu
              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                Kako delpo izgubi prvi set? nisam gledala,ajde Delpo
                Propustio BP u prvom gemu, potom poklonio svoj servis gem, a u nastavku jos samo 2 puta dosao do izjednacenja, na Kevinov

Comment

• Jao Delpo
                  Ajde bre bar TB,da izvuce 2 set,valjda ce ovog stati serva

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Almagro novi sivonja, sta je sve ispucao u publiku
                    Similis simili gaudet

Comment

• Delpo izvukao , Ferer dobio
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• TB drugog seta, Delpo

0:1 - prvi servis, neiznudjena iz FHa
                        1:1 - sjajan drugi servis, FH u mrezu, propusten zicer za Kevina
                        1:2 - as
                        2:2 - drugi servis, nesto duza BH razmjena i opet FH Kevina u mrezu, jeftino
                        3:2 - odlican drugi servis, iznudjena iz FHa posle napada FHom
                        3:3 - servis viner, dva neca ali iz treceg prvog servisa uspijeva da dodje do brzog poena
                        4:3 - prvi servis, odlicna razmjena, uspio je Delpo da izdrzi BHom i sacekao gresku iz FHa
                        5:3 - servis viner
                        6:3 - drugi servis, najduza i najljepsa razmjena u TBu, Anderson je uspijevao da se brani od strasnih Delpovih udaraca sa oba krila ali je Delpo prilazio mrezi i na kraju zavrsio sa prelijepim volejom
                        7:3 - prvi servis, jedva je to vratio Delpo, Anderson napao, izasao na mrezu ali je Delpo odgovorio snaznim pasingom, Kevin nije uspio da iskontrolise volej

Vrijeme je vise da Delpo proigra, sad bi trebalo da ga pregazi.
                        sigpic

Comment

• Dobro je,Delpo u treci set

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                            Delpo izvukao , Ferer dobio
                            Sad sam videla da je ferer dobio mec,dobro je zbog Tipse,valjda ce Tipsa uspeti da iscupa nekako zavrsnicu

Comment

• Odmah po break i to je to

Almagro nikad nece dobiti Rudara
                              Last edited by shminka; 26-10-12, 18:01.

Comment

• Odmah break , to je to
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X