Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostJedan mec smo udaljeni od perfektnog polufinala, Roger vs. Grigor
ali Roger je mrtav umoran, i fizicki i psihicki i da nije u pitanju Bazel, poraz me ne bi uopste potresao, ali ovako se stvarno nadam da ce naci neku snagu i da ce osvojiti titulu...a onda neka preskace Pariz, a u Londonu ce valjda stici do neke pobedesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
penjali tiseoni negde uz neku planinu toes zeka i mirka
još doxu bili mladi pa išli ina visinske pripreme i sve
zapadnijo sneg smetovi u pičku materinu atek vetar
kadli
u nekoj zavetrini
seli da otpočinu i mal dodmore
razastro zeka šatorsko krilo švajcarske jna
kaže
ma dećemo sad dalje još gore
ajmo timi lepo nazad podase u varoš
turijo zeka ruku u rukcak toes ranac izvadijo slanine leba luka plašu rakie travarice srunolist
natukli tiseoni toga
krenili nizbrdo jodlira zeka ki splavaroti
nema zime razdrljijo šuškavac raskopčao oni vuneni džemper i košuljetinu do pupka
ma nema ništa lepše od temeljnih visinskih priprema
katikam mirka
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudniciLast edited by tuta bugarin; 25-10-12, 17:30.
Comment
-
Nista ne stigoh da pogledam danas, tako je to kad je covjek zaposlen i kad nema kad za glavu da se do'vati
Basel
http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=328
Sve zanimljivi mecevi sem Federer - Paire, ne vidim kako bi Benoit mogao vise od 3 gema po setu.
Valencia
http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=573
I ovdje u najavi dobri mecevi mada ovaj turnir ne mora ni da se igra, ovo Marcel lagano osvajasigpic
Comment
-
Goffin, jos jedna mentalna gromada od mladica
Imao je sve u prvom setu, igru, momentum, servirao za set i onda potpuno pao, mada se mora reci da je i Jurgen imao neke sjajne poteze, izdvaja se BH paralela! Zasluzena pobjeda za Austrijanca.
Gasquet 6:2 prvi protiv Youzhnyog ali nije bilo lako kako rezultat govori, do 3:2 je vidjena velika borba i tu je Francuz prelomio.sigpic
Comment
-
Da se Gasquet sjeti da češće opali po paraleli, mislim da bi Shminkin život bio puno jednostavniji i lakši.
Vraća brejk u drugom setu, vidjećemo slijedi li potpuni pad Youzhnog.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
Comment