Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izgubice ovo Fed, eto radujte se ;)
    in another life
    I will love you again, RF.

Comment

• Nece izgubiti, nema Brazilac glavu da dobije, ali sto se stila igre tice morao bi da dobija bar 60-70% njihovih meceva
      sigpic

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
        Izgubice ovo Fed, eto radujte se ;)
        Fala teta Sardoneee
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ma daj, dobija ovo Fed;)
          Ipak je ovo samo Belluci
          Last edited by Maxx-a; 24-10-12, 20:03.
          Similis simili gaudet

Comment

• Vladan je bas spot on, mada nikad se ne zna. Ipak, ako je protiv Seppi-a onako usrao dobijen mec, bilo bi cudno da u ovako tesnom dobije Federera.

Comment

• Da je srece ne bi ispadao iz TOP 10, a ima oruzja i za TOP 5. Servis pun varijacija, jak, ravan BH, FH pun spina, kad napadne sa njim nema odbrane. Ali glava, glava...
              sigpic

Comment

• Klasika. Stvarno bre ovaj Tomas, uh, takav potencijal a nikad nista nece napraviti

Comment

• Moram se zaposlit' kao predvidjac buducnosti

Jednostavno Thomaz Bellucci. Milo mi je i u nedelju bilo sto je Seppi preokrenuo, ipak je on institucija za ovog psiha. Verdasco ima bolest, za ovoga nema opravdanja!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                    Izgubice ovo Fed, eto radujte se ;)
                    Sto bi se radovali? jel greh navijati za Belucija
                    Eto,i Fed i Grigor pobedili
                    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Ipak je ovo HC indoor, ima Tomas jos mngo da radi da bi bio solidan igrac, pogotovo na hardu.
                      Similis simili gaudet

Comment

• Beluci potencijal za top 10 ? Mozda, kad bi se igralo samo na sljaci

Comment

• Nema razlike medju podlogama vise...
                          sigpic

Comment

• Jedan mec smo udaljeni od perfektnog polufinala, Roger vs. Grigor
                            ali Roger je mrtav umoran, i fizicki i psihicki i da nije u pitanju Bazel, poraz me ne bi uopste potresao, ali ovako se stvarno nadam da ce naci neku snagu i da ce osvojiti titulu...a onda neka preskace Pariz, a u Londonu ce valjda stici do neke pobede
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Preglupo je bilo ici u Shanghai, ne znam dje mu je pamet bila. Posle ovakve sezone, igrao je toliko tenisa i onda se odluci da ide u Aziju. Neka ide i u Paris pa neka se do maja pozdravi sa 2013om
                              sigpic

Comment

• mozda nema razlike medju betonima, ali sljaka svakako ne moze biti isto sto i beton, pa makar beton bio sporiji od sljake. Odskok i namestanje za udarac je svakako drugacije

Comment

Working...
                                X