Originally posted by hamza_TM87
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pa od zadnjih 6 turnira federer je osvojio 4..osvojio bi i dohu da je nije predao...australiju je izgubio samo iz jednog razlika-mentalna blokada od nadala koju ima godinama jer je u ovom trenutku rodzer bolji igrac..da je tukao nadala federer bi tukao i djokovica jer djokovic ne igra kao prosle godine a i tada ga je rodzi prao na grand slamovima..cinjenica da on u 31 godini igra ravnopravno sa ovim momcima koji su vrhunski teniseri pokazuju velicinu federera a ne kvalitet ova 3 momka...sta bi bilo da rodzi ima 25 godina i da igra kao 2006 kad je igrao bez greske sa svemirskom preciznoscu iz nemogucih situacija...
Comment
-
federer ne moze dobiti nadala zbog mentalne blokade koju ima a ne zbog igra..on je bolji igrac i sad od nadala...federer sa svojih 80-90 posto vrlo lako dobija novaka to je demonstrirao na grand slamovima prosle godine..pobjeda na frenchu i nesretan poraz na us openu..ono je samo sreca novakova bila kakava igra..ne mogu razumjeti da ljudi ovakve gluposti pisu pa od zadnjih 7 turnira ima 5 finala i dva polufinala, jedno predao bez igre drugo izgubio od nadala..4 turnira i danas 5 ako bog da....kakva penzija pa on je trenutno najbolji igrac opvi sa 31 nece moci igrati uopste...
Comment
-
Originally posted by perfect_88 View Postmislim da se ne moze prihvatiti cinjenica da rodzer u 31. godini igra ravnopravno sa novakom koji ima 24 godine sto pokazuje velicinu federerovu jer ga je izbacio u francuskoj prosle godine u zenitu noleta a us open je prica za sebe....federer iz 2006.bi ovakvog novaka tukao 3 0..
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNI, ti si sad uporedio Hjuita, koji nema ozbiljan rezultat na GS vec godinama i koji je van top 100, sa Fedom koji je no.3, koji je osvojio na kraju prosle godine 3 uzastopna turnira( i to je jedan od njih bio WTF) i koji redovno stize u same zavrsnice GS
Medjutim mene u osnovi samo zanima da li ima sanse da osvoji GS. Ako ne, onda je defakto penzioner. Huan Ignacio Cela je imao odlicnu sezonu u 32-goj. Bio je 21. prosle godine. Najbolje mjesto u karijeri je bilo 15. Ali Cela nije zaradio Federerove milione. Cela nije penzioner iako je stariji od Federera.
Ukratko Rodzer Federer koji nema reanu sansu da osvoji GS nije Rodzer Federer!
Comment
-
Citam ja juce komentare o Fedovoj pobedi i jedan mi je bas zapao za oko.
Bravo majstore! Vise volim da gledam pola sata Federera, nego 5,6 sati silovanja loptice.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by NI View Post
Ukratko Rodzer Federer koji nema realnu sansu da osvoji GS nije Rodzer Federer!
p.s. Sto se danasnjeg meca tice, sanse su 50/50. Ako Marej bude izludjivao Rodzera sa maratonskim poenima, a ovaj bude nestrpljiv i pocne da pravi glupe greske (pogotovo iz bh-a), Marej je blize tituli. Ali ja ipak ocekujem da Rodzer nadje odgovor na sve i uzme 72. titulu.
AJDE RODZER !!!Last edited by Mr. Wolf; 03-03-12, 12:59.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Pa ne mozes da podrzavas nekog igraca samo dok pobedjuje..Moje misljenje je da Federeru najvise odgovara Djokovic..To sto gubi od Nadala je vec druga stvar..kada Roger rascisti neke stvari sa sobom dobijace i njega..Voleo bih kada bi Marej igrao agresivno kao na turniru u Brizbejnu,i nesto malo u prvom setu protiv Novaka..sa prebacivanjem loptice ima sansu jedino ako Federer pukne,mada je to tesko imajuci u vidu kako sada igra..
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostPa ne mozes da podrzavas nekog igraca samo dok pobedjuje..Moje misljenje je da Federeru najvise odgovara Djokovic..To sto gubi od Nadala je vec druga stvar..kada Roger rascisti neke stvari sa sobom dobijace i njega..Voleo bih kada bi Marej igrao agresivno kao na turniru u Brizbejnu,i nesto malo u prvom setu protiv Novaka..sa prebacivanjem loptice ima sansu jedino ako Federer pukne,mada je to tesko imajuci u vidu kako sada igra..Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by NI View PostJe li Hjuit u penziji ili ne? Tehnicki nije, ali defakto jeste.
Federer vrlo tesko moze pobijditi Nadala u ozbiljnom mecu, tesko Novaka, ako ispadne da ne moze ni Marija pobijediti onda su mu sanse vrlo male da osvoji GS. Do pobjede na GS-u Federera danas vode samo uzastopne pobjede nad Nadalom i Novakom. Jeste on rutinski pobjedjuje DP-a, Berdiha, Congu ali to je dosta za polufinale.
U zadnjih 8 GS-ova je imao jedno finale. Taman kao Mari, Sederling i Berdih. Imao je i 4 polufinala. Djokovic i Nadal imaju po cetiri pobjede, Mari ima 6 polufinala. Za mene je to ocigledno Federer zaostaje za samim vrhom. Da nije ono sto je nekada bio. Pa on ima 16 GSova. U prvih 14 GS finale Federer je dobio 12 puta. Izgubio je dva puta u Parizu od Nadala. U zadnjih 9 dobio je 4. Dva puta je Mari pukao, Sederling i Rodik.
Jasno, jos uvijek moze da pruzi sjane partije, zadivi elegancijom, lakocom udaraca ali za mene je ovo zadnja godina u kojoj on ima jos koliko, toliko sanse da osvoji Uimbldon ili USO.
Njemu je najbolja sansa da dobije Andija u finalu i da Mari pukne. Ako i Mari postane superioran nad njime, ja ne vidim sanse.
Pobedama nad Nadalom na Mejdzorima nije se mogao nadati ni u mnogo boljim danima, sad je za to kasno. Koliko ja znam, Marej ga na Mejdzorima nikad nije dobio, istina nisu previse puta ni igrali. Ovaj Dubai je sve osim Masters 1000 turnira, cak savrseno oslikava stanje danasnjeg tenisa. Opet kazem, mogao si dovesti i Nadala i Ferera ali sve je to dzaba kad mi moramo da cekamo subotu posle podne i predposlednji mec turnira da vidimo neki kvalitetan tenis. Naravno da bi Mareju znacilo da pobedi i Federera i osvoji titulu ali i on i Lendl su svesni na kakvim turnirima njemu treba igra od juce, sa snagom i fokusom... to ce nadam se doci veoma brzo
Tacno je da Federer do Slema mora preko njih trojice, posto su ostali bedni i jadni. Takodje, ni ja mu ne dajem neke prevelike sanse da ce ga uzeti ali me isto tako ne bi cudilo ako se dogodi. Njegova konstantnost na Slemovima je strasna. Niko od nas se vise i ne seca kad je poslednji put ispao u prvoj nedelji turnira, a ne vidim nacin da se to uskoro desi jer umesto da dolaze madi igraci imamo igrace koji se vrte u krug i koji gube od njega jos u svlacionici. David Ferer, koji ce od ponedeljka opet biti peti reket sveta, nema nikakvu ideju kako pobediti Rodzera Federera, niti ce je ikada imati. Tacno je da mu Berdih, Conga i ostali cekicari prave mnogo vise problema nego u vreme kada ih je jeo za dorucak sa sve njihovim servisima ali niko od njih nikada nije i nece moci da pomisli da je bolji igrac od njega. Uglavnom, penziju mozete pominjati kada pocne da se igra sa svojim ugledom, i to u nekom nizu. Koliko ja znam, on ne moze da poveze ni tri turnira a da ne udje u zavrsnicu, Slemove sam vec pominjao a poslednji igrac koji ga je dobio a da nije bio u prvih 20 je Lejton Hjuit u Haleu na travi pre skoro dve godine.. Marej bi prvi sve dao za tako nesto
I ovo sto si posle boldovao da Federer koji nema sansu da osvoji Slem nije Federer je apsurdno.. covek je u ovom trenutku najbolji dvoranski igrac sveta, treci reekt planete koji lagano moze bar stepenik vise i igrac koji je i dalje misaona imenica za svakog igraca koji se na ranking listi nalazi iza Mareja. Neka njega tu gde jeste koliko god zeli jer ovo nije vreme kada su se redom pojavljivali Lendl, Vilander, Beker, Edberg, Agasi, Sampras, Kurijer.. nema nigde nikoga i sve dok je tako treba da uzivamo u Federerovim partijama, uz da se cesto zamislimo na kome ce ovaj sport ostati kada se on i ova trojica mladjih povukuLast edited by ClayWarrior; 03-03-12, 14:14.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNe znam kako i zbog cega smo dosli do jadnog Lejtona, momka koji je petinu karijere proveo na operacijama i oporavku od istih?
Pobedama nad Nadalom na Mejdzorima nije se mogao nadati ni u mnogo boljim danima, sad je za to kasno. Koliko ja znam, Marej ga na Mejdzorima nikad nije dobio, istina nisu previse puta ni igrali. Ovaj Dubai je sve osim Masters 1000 turnira, cak savrseno oslikava stanje danasnjeg tenisa. Opet kazem, mogao si dovesti i Nadala i Ferera ali sve je to dzaba kad mi moramo da cekamo subotu posle podne i predposlednji mec turnira da vidimo neki kvalitetan tenis. Naravno da bi Mareju znacilo da pobedi i Federera i osvoji titulu ali i on i Lendl su svesni na kakvim turnirima njemu treba igra od juce, sa snagom i fokusom... to ce nadam se doci veoma brzo
Tacno je da Federer do Slema mora preko njih trojice, posto su ostali bedni i jadni. Takodje, ni ja mu ne dajem neke prevelike sanse da ce ga uzeti ali me isto tako ne bi cudilo ako se dogodi. Njegova konstantnost na Slemovima je strasna. Niko od nas se vise i ne seca kad je poslednji put ispao u prvoj nedelji turnira, a ne vidim nacin da se to uskoro desi jer umesto da dolaze madi igraci imamo igrace koji se vrte u krug i koji gube od njega jos u svlacionici. David Ferer, koji ce od ponedeljka opet biti peti reket sveta, nema nikakvu ideju kako pobediti Rodzera Federera, niti ce je ikada imati. Tacno je da mu Berdih, Conga i ostali cekicari prave mnogo vise problema nego u vreme kada ih je jeo za dorucak sa sve njihovim servisima ali niko od njih nikada nije i nece moci da pomisli da je bolji igrac od njega. Uglavnom, penziju mozete pominjati kada pocne da se igra sa svojim ugledom, i to u nekom nizu. Koliko ja znam, on ne moze da poveze ni tri turnira a da ne udje u zavrsnicu, Slemove sam vec pominjao a poslednji igrac koji ga je dobio a da nije bio u prvih 20 je Lejton Hjuit u Haleu na travi pre skoro dve godine.. Marej bi prvi sve dao za tako nesto
I ovo sto si posle boldovao da Federer koji nema sansu da osvoji Slem nije Federer je apsurdno.. covek je u ovom trenutku najbolji dvoranski igrac sveta, treci reekt planete koji lagano moze bar stepenik vise i igrac koji je i dalje misaona imenica za svakog igraca koji se na ranking listi nalazi iza Mareja.[B] Neka njega tu gde jeste koliko god zeli jer ovo nije vreme kada su se redom pojavljivali Lendl, Vilander, Beker, Edberg, Agasi, Sampras, Kurijer.. nema nigde nikoga i sve dok je tako treba da uzivamo u Federerovim partijama, uz da se cesto zamislimo na kome ce ovaj sport ostati kada se on i ova trojica mladjih povuku
A u zadnjih deset godina smo imali prvo 5-6 godina vanzemaljca Feda, a sad imamo njih 3 eventualno 4 (ako Ivan bude nešto poboljšao kod Mareja) i ostale koji u zadnjih 10 godina gube već u svlačionici. Valjda im je dosta to para koje dobiju od sponzora i nagrada.
Dugo ćemo mi gledati i Feda i Nadala i Novaka i Mareja ukoliko se nešto ne promeni. A za neku godinu ćemo možda imati i u muškom tenisu situaciju kao u ženskom posle odlaska Belgijanke.
Tužno ali istinito
Comment
Comment