Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka čast RF!
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      ko mu je kriv kad je mentalni patuljak udara onaj FH kao mula koja ne zna ni za jedan drugi udarac
      Izludio ga je slajsom,usporio igru.Na 6:2 se bas izglupirao,onaj FH nije bilo potrebe onoliko da rizikuje,to je bila glupost
      Jbg ubacivao je prvi nego je Roger odlicno riternirao,niske lopte slao
      sigpic

Comment

• Pa postavio sam ti pitanje,ne znam sto nisi odgovorio? a CW mi je najjaci sa lajkovanjem

Comment

• Del Potro igra odlican tenis, samo mu jos glava nije na mjestu. Ali doci ce i to uskoro. Racunam do US Opena ili tako. Cudi me da su ga ljudi otpisivali.

Ja sam ga gledao samo jednom u prvom mjesecu i tu je bio jako spor a kako ima skoro 100 kg mislio sam da je zbog toga. A jednostavno ili ga je pojelo australsko sunce ili je bio nesto ozlijedjen jer i nije nesto briljirao "down under". Ali uvijek sam govorio da ce se vratiti.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
            sta fali ostalim udarcima?
            ovo si posle napisao(editovao), nisam video.
            To se i ja pitam, sta im fali da se toliko namesta na FH a krece se kao Kosta Perovic.

Originally posted by Vladan View Post
            Izludio ga je slajsom,usporio igru.Na 6:2 se bas izglupirao,onaj FH nije bilo potrebe onoliko da rizikuje,to je bila glupost
            Jbg ubacivao je prvi nego je Roger odlicno riternirao,niske lopte slao
            Slazem se. Al stvarno mu nije trebalo ovo, ne znam koliki ce trag ostaviti ovaj poraz na njemu
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Samo nek se sacuva povreda,a ostalo je sigurno u mogucnosti napraviti...Delpo je covjek za velike stvari! Stvarno ga je uzivanje gledati kada je opusten na terenu,kada pusti ruku...
              On mora biti zadovoljan sa prethodna 3 turnira,ima dovoljno vremena da se odmori do sljedeceg meca na IW...tamo ocekujem najmanje 1/4...
              U finalu Dubaia,dakle, veliki Andy i Roger...bit ce to jos jedan zanimljiv mec za gledanje

Comment

• Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
                Del Potro igra odlican tenis, samo mu jos glava nije na mjestu. Ali doci ce i to uskoro. Racunam do US Opena ili tako. Cudi me da su ga ljudi otpisivali.

Ja sam ga gledao samo jednom u prvom mjesecu i tu je bio jako spor a kako ima skoro 100 kg mislio sam da je zbog toga. A jednostavno ili ga je pojelo australsko sunce ili je bio nesto ozlijedjen jer i nije nesto briljirao "down under". Ali uvijek sam govorio da ce se vratiti.
                Ne znam kada ce i da li ce doci.. ovo danas se nije smelo propustiti, bar za treci set

Odradio je odlican posao u dvorani i na ovom brzom betonu, u Indian Velsu i Majamiju nema cemu da se nada protiv prve cetvorice. Jos ce za sacicu bodova biti deveti nosilac, iza raspalog Mardija, pa ga ne ceka nista dobro u 1/8
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Vladane da se zahvalis shminki sto ti je prepustio da odradis TB log
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    ovo si posle napisao(editovao), nisam video.
                    To se i ja pitam, sta im fali da se toliko namesta na FH a krece se kao Kosta Perovic.
                    Aaa,pa dobro,svakako da je trebao da menja ritam,ali forhend je njegovo najjace oruzje..

Comment

• Kako sam se iznervirao u ovom taj brejku 2.seta,pa nevjerovatno sta je propsutio ja se vec pripremio za 3.set,a onaj se povukao 3 metra iza osnovne samo sparta slajsom

Nadam se da moze nastaviti sa ovakim rezultatima,jeste da jos ne moze dobijati najbolje ali do no.5 moze doci u skorije vrijeme i dobijati sve do te pozicije

Elem,Novak izgubio i nisam iznenadjen s obzirom kako Marej igra a Djoker nije briljirao na ovom turniru,tako da je ovo sasvim realan rezultat

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Samo nek se sacuva povreda,a ostalo je sigurno u mogucnosti napraviti...Delpo je covjek za velike stvari! Stvarno ga je uzivanje gledati kada je opusten na terenu,kada pusti ruku...
                        On mora biti zadovoljan sa prethodna 3 turnira,ima dovoljno vremena da se odmori do sljedeceg meca na IW...tamo ocekujem najmanje 1/4...
                        U finalu Dubaia,dakle, veliki Andy i Roger...bit ce to jos jedan zanimljiv mec za gledanje
                        Naravno da je za velike stvari. To je odavno jasno.

Comment

• Odlican drugi polufinalni mec. Uzivao sam. Nego, kada je Delpo par puta raspalio iz FH zapitao sam da li iko moze to da vraca, ono su bombe. Zamislite da igra tako ceo mec, njega ne bi imao ko da zaustavi.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Andy danas odlično odigrao, bio bolji u dužim razmjenama, bolje se kretao i više želio pobjedu. Novak ispod svog nivoa, ali dobrim dijelom je za to kriv i Andy koji je odlično riternirao i još bolje servirao. Malo je choknuo kada je servirao za meč i to je ono na čemu i dalje mora raditi. Ne smije tako oscilirati, to mu se dešavalo i u Rimu, pa je zato i izgubio dobijen meč. Uglavnom, dobra igra i zaslužena pobjeda.

Meč Federera i Delpa je bio strašan i velika šteta što nije otišao u 3 set.

Delpo se nosio sa Rogerom koliko je mogao, igrao je sa više samopouzdanja i na šampionski način spašavao brejk lopte. Imao je nekoliko odličnih vinera, sjajno se kretao i šteta po njega je to što je morao naletiti na Rogera, jer rijetko ko se može izboriti sa varijacijama dotičnog, naročito kada je ovako nabrijan.

Federer nastavlja dokazivati da nije za staro gvožđe, te da se na njega uvijek mora ozbiljno računati. Onako se vratiti poslije 6-2 u tb-u i privesti meč kraju mogu samo istinski šampioni i velemajstori ove igre. Opet je Federer dosta miksao, ali i imao nekoliko netipičnih grešaka, naročito na brejk loptama. Realizacija je morala biti bolja i to je nešto što mora popraviti u predstojećem meču sa Murrayom. Biće to jedno strašno finale u kojem će slaviti Federer (pretpostavljam).

Delpo ima igru, psihu, samopouzdanje, anticipaciju i fizičku spremu za povratak u TOP 5. Svakako da svoju šansu može tražiti i u Miamiju i IW-u i da može otići daleko na tim turnirima, naročito ako u žrijebu izbjegne Federera.
                            Sve u svemu, nema razloga biti nezadovoljan, izgubio je od Federera, jednog od najboljih ikad, a igra koju je pružio svakako ulijeva nadu. Samo neka nastavi ovako i rezultati sigurno neće izostati.
                            “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Mari je danas bio odlican. Na brzom hardu je on najravnopravniji Novaku. Imao je pravu taktiku. Dosta se oslanjao na smaranje. Prvi servis ga je sluzio odlicno. Sve u svemu vrlo blizu vrha.

Novak je bio ispod svog uobicajenog, izuzetno viskog, nivoa. Po mom misljenju glavni je razlog motivacija. Andija je danas mogao pobijediti samo uz velike napore. Nije bio spreman na njih. Mari je definitvno vise zelio ovu pobjedu.

Znacaj ovog poraza? Vrlo mali. Novak se jos jednom uvjerio da mu je Mari najopasniji protivnik. Isto tako se uvjerio da mora jako gristi da bi ga pobijedio. Sve u svemu nista novo.

Na odredjeni mi je nacin drago da je izgubio. Bojao sam se nove seriji. Ona donosi dodatno opterecenje, a u ovoj godini Novaku ne trebaju dodatna opterecenja. Zna sto mu su ciljevi. Sumnjam da ce na RG imati problema sa motivacijom.

Comment

• Evo da napisem i ja nesto

Novak ispod nivoa ali dobro zna on sta radi i verovatno taktizira sto ne znaci da nije hteo da dobije, Marej iako ga mrzim stvarno je odigrao odlican mec.

Delpo i Roger mec gde sam uzivao i stvarno steta sto nije bio 3 set. Delpo popravlja formu jedva cekam naredna 2 mastersa u SAD-u.

Sto se tice sutrasnjeg finala mislim da Roger dobija 2-1

Comment

Working...
                                X