Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uh Raonicu ovo ti nije trebalo, jeftin brejk
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Auuu kakav servis je vratio Melcer, sad je ponovo sve otvoreno, ali Melcer je sigurno sad u psihickoj prednosti
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• E sad sve ide u korist Melzera.....

Comment

• Dzankicu,Dzankicu,samo mene nisi pozdravio...

tesko ce sada ovo izvuci Raonic.Propustio je i ovaj brejk prednosti..
          Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• U Acapulku titulu osvaja Ferer garantujem.Ko se slaze sa mnom?

Komentare mozes li da me spomenes jednom??

Comment

• Nov si na forumu ali da te upozorim.Nemoj pisati uzastopne postove,nego imas opciju edit post pa je koristi ubuduce.I ne verujem da ce Aca ispunjavati zelje za pominjanje,jer to svakako nije svrha foruma
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Zasto tako daleko,zasto tako mlako na set lopti i to posle drugog
                sigpic

Comment

• naprijed Milose

Comment

• Ok u redu

Comment

• Simon-Berlok,Nalbandian-Giraldo,Granoljers-Beluci,Ferero-Wawrinka,Nishikori-Montanes,Verdasco-Volandri,nek nam daju streamove od ponedeljka da uzivamo
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Fix dobrodosao
                        Bane kao sto vidis ovo je tema ATP 500 i ovdje diskutujemo o tenisu i mecevima koji se igraju na turnirima ove serije.Imas na forumu citav dio o komentatorima.Aca svakako nece pojedinacno pominjati ljude sa foruma niti je to cilj njegovog pominjanja foruma!
                        sigpic

Comment

• Mislim da Milos dobija mec...

U redu i ja pratim 500 seriju i opste sve turnire nadam se da sam i ja od sad clan vase grupe...
                          Last edited by bojanaBG; 26-02-12, 23:45. Reason: nemoj vise da postujes uzastopne postove, edituj ih

Comment

• Steta za mec

Comment

• Eh Raonicu nije ti sudjeno da osvojis Memfis
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Zasluzena pobjeda Melzera i u ovom TBu je pokazao u kakvoj je formi.Milos moze da zali za propustenim sansama,onaj promaseni FH u TBu ce ga boljeti.
                                Magistar se vraca na veliku scenu,u velikom stilu!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X