Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rezultat ocekivan ali dosta muke za Milosa u prvom setu.Mislio sam da Becker nece imati snage za jedan ovakav mec.Kad ubace prvi bez greske obojice ali je kljuc drugi.Becker je imao strasnu realizaciju posle drugog na ovom turniru,veceras ne,Milos koristi kad Njemac ne ubaci prvi.Jos jedan i sjutra preko Magistra do titule
    sigpic

Comment

• Ovaj turnir pratimo iz meni krajnje nepoznatog razloga... Kao i onaj u Marseju, no eto, tamo je bila jedna dobra polovina... Steta sto BA nije pokruveniji...

Comment

• Zato sto ocemo jos jednu titulu
        Jos jedno finale za Milosa,potpuno zasluzeno naravno.Brejk po setu,malo mucenja na servisu u prvom gemu nakon toga bez ikakvih problema.Za Beckera odlican turnir,sigurno je prezadovoljan i veceras je pruzio jak otpor,pokazao da moze da igra na visokom nivou i dalje.
        Bice dobro finale,ima Magistar oruzja da dobije Milosa.
        sigpic

Comment

• Odlicno je odigrao Milos! Nakon prvog servisa 94% uzetih poena.Ja ga odavno AO nisam gledao i bas me iznenadio igrom sa osnovne linije.Dobijao je vecinu razmjena,koje i nisu bas bile kratke.Fh je funkcionisao odlicno,prvi servis je ubacao ispod prosjeka,ali dobro...
          Sjutra je favorit u finalu.Melcer ne igra lose,izbacio je Iznera fantasticnom igrom.Zna kako treba sa visokim serverima,ali i Milos zna kako treba da igra.Mora malo vise prvog da ubaca i da pokusava sto krace razmjene da igra,sa izlascima na mrezu.
          Ajmo Milose do 4.titule

Comment

• Dobili smo odlicno finale u Memfisu. Od Milosa se i ocekivalo da ide do samog kraja, prvi je favorit za titulu iako drugi nosilac, dok je Melcer pokazao sjajnu igru na ovom turniru, onu koja ga je krasila dok je bio u TOP 10 drustvu.
            Milosa je izuzetno tesko brejknuti, i Austrijanac ce morati strpljivo da ceka svoju sansu, da koristi svaku priliku koja mu se ukaze. Sa druge strane Milos ce igrati svoju igru, napadati svaku iole kracu loptu, hvatati lopte rano, u penjanju samo sto ce morati da se cuva kontre Melcera. Jirgena sluzi bekhend izvanredno, moze sve sa njim na ovom turniru i slace sto nize lopte jer takve najvise problema prave visokom Raonicu. Morace da mijenja ritam, da ga tjera da se savija u koljenima ukoliko zeli trofej i naravno da servira dobro. Sve se zna o Milosevom servisu, u ovom trenutku on je najbolji server na planeti i on ima jednu veliku prednost u odnosu na skoro sve ostale tenisere. I kad promasi prvi nije nista strasno, drugi mu je fantastican i posle njega otvara teren.
            Bice im ovo prvi susret!
            Last edited by Vladan; 26-02-12, 02:06.
            sigpic

Comment

• OOP za Dubai,braca sjutra na terenu

http://www.atpworldtour.com/posting/2012/495/op.pdf
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                OOP za Dubai,braca sjutra na terenu

http://www.atpworldtour.com/posting/2012/495/op.pdf
                U koliko to sutra po nasem vremenu? Mislim da nam oni bez 4 sata?
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Oni su 3 sata naprijed ;)
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                    U koliko to sutra po nasem vremenu? Mislim da nam oni bez 4 sata?
                    Na Noletovom sajtu pise da je tamo 3 sada unapred
                    http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Oni su 3 sata naprijed ;)
                      Znaci sutra ce SuperMare da izdominira Goluba
                      Ma koliko to ludo zvucalo njega jos i moze dobiti, ako ovaj krene full attack bice to zanimljiv mec, koliko ce vinera pogoditi toliko ce i gresaka prosuti.
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands

Comment

• I Marko igra agresivno,napada i naravno mnogo vise prosipa.Tu ce da pljuste greske
                        Nema on sanse protiv Golubeva,krivo mi je ipak sto necu gledat' taj mec
                        sigpic

Comment

• Istorijski dan za tenis
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                            Istorijski dan za tenis
                            Priznaj da ces ga gledati sa uzivanjem uz kokice
                            A onda Bubka Junior
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands

Comment

• Sutra su mecevi bas slabi ali to nije nista novo,ponedeljak je dan za zagrevanje

Prvi mec igraju Marko Djokovic i Golubev.Sta reci o ovom mecu,Marko je totalna nepoznanica,samo par puta smo mogli da ga gledamo i to je bilo izuzetno slabo.Prosle godine je igrao izuzetno malo cini mi se,i jasno je da mu ovde nije mesto,i da mu nikad ovde nece ni biti mesto.Protivnik mu je Andrey Golubev,covek koji moze da igra fantastican tenis,videli smo protiv Rafe prosle godine na US openu,ali njega ipak pamtimo zbog serije poraza u prosloj godini.Ove sezone je prinudjen da igra kvalifikacije za sve turnire,a ima jednu pobedu proviv Mishe Juznog na Australian Openu.Kakav god bio,ovaj mec ne sme izgubiti.
                              Mardy Fish-Andreas Beck
                              Mardi pokusava da povrati svoju pobednicku formu iz prosle godine ali to ide dosta slabo.Jako losi rezultati za njega na pocetku nove sezone i ako ovako nastavi smesi mu se izlazak iz top 10.Ipak,ima priliku da udje u pobednicki ritam na ovom turniru posto mu je protivnik u prvom kolu Andreas Beck.Daleko je on od svog najboljeg nivoa,ove sezone pokusava da igra na ATP turnirima ali nema konstantnost i stvarno Mardiju ne bi terbao da predstavlja problem,ukoliko Amerikanac bude igrao kako zna i ume.Uz to,ovo je Fishove verovatno i omiljena podloga dok se Andreas najbolje snalazi na sljaci gde je igrao do sad jedino ATP finale.
                              Djokovic-Stebe
                              Bice interesantno videti Novaka u svom prvom nastupu nakon finala AO-a.Protivnik je idealan,neiskusni Stebe.Gledali smo njega najbolje na Australian Openu protiv Hewitt-a,momak ima solidne udarce,ali konstantnost je njegov najveci problem.Da je Novak takmicarskoj formi,postavljalo bi se pitanje da li Stebe moze do par gemova,ovako,logicno je ocekivati sporiji ulazak u mec i ne bi cudilo ukoliko vidimo nesto vise brejkova dok ne udje u ritam sa servisom,ali to nece puno potrajati.Za mene,sve sem pobede od 2-0 bice iznenadjenje.
                              Lacko-Bubka
                              Lukas je odlicno zapoceo novu sezonu i jedno je od najprijatnijih iznenadjenja na turu.3.kolo Australian Opena i finale Zagreba su odlicni rezultati za njega i pokusace da nastavi u pobednickom ritmu,a nema razloga da ne bude tako.Protivnik je Sergei Bubka,jos jedan teniser kome ovde nije mesto i jasno je kako je dospeo u glavni zreb.On je reklo bise poboljsana verzija M.Djokovica.Ukoliko udje Lukas u svoj ritam i diktira tempo sa osnovne,bice ovo brz mec,ukoliko ne,moze biti problema jer Bubka ima sasvim solidne udarce.Inace ove sezone su vec igrali u kvalifikacijama za AO,i tada je Lukas vrlo lako slavio,trebalo bi i sutra da se ponovi slican scenario.

Mannarino-Rosol
                              Jos jedan mec bez nekih atraktivnih imena.Adrian ove sezone igra jako lose i pao je na listi.Sa Rosolom je slicna situacija,Slovak je nesto bolji ali daleko je to od njegovog najboljeg tenisa.Jako tezak mec za prognozu,reklo bi se teniseri slicnog kvaliteta.Mozda Manarinu prednost zbog podloge,Rosol se najbolje snalazi na sljaci dok Manarino ima solidne voleje i sigurno ce vise napadati.
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...
                              X