Kakav poen !!! Nije trebao Rodzer da ceka onu loptu na fh, al dobro. Sjajan poen.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nakon sto je spasio brejk lopte u prvom gemu, Federer je poceo igrati odlicno, pretpostavljam zbog prokockanih sansi za brejk u prvom gemu... Tacno je da Federer igra fantasticno, ali Delpo ne briljira, imao je nekoliko krajnje glupih poteza, bez ideje... ;)
Nadam se vecoj borbi u nastavku meca...
Comment
-
E sada cu probati da se napravim pametan pa da kazem da treba ocekivati pad Rogera u igri i da ce Delpo uzeti drugi set. Videcemo
Mozda ovo govorim zato sto zelim 3 setaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postsad vidim. .. neverovatno je sa koliko samopouzdanja igra Fed protiv Delpa
uh kako bih voleo da Delpo uzme drugi set ali tesko. Bas ne bi valjalo da opet lagano izgubi od svajcarca
Za ovo malo poena sto sam gledao cini mi se da se Delpo nekako lose namesta za svoje udarce cak i kad ima vremena
Riternira mu pod noge,lomi ga ritmom,ubija ga slajsom,Delpo je ogroman,treba dizati te lopte sa zemlje maltene.Rogerovo kretanje je nevjervatno u ovom mecu.No prosle godine je imao te padove,da vidimo oce li se desiti u ovom mecu.
Vazno je da je Delpo dobro otvorio drugi set,da bar malo tenisa gledamosigpic
Comment
-
Ponovila se istorija.Roger spasio brejk loptu i odma potom dosao do brejka.Delpo je ovaj gem izgubio na 15:0.Jeste BH smash jedan od najtezih udaraca u tenisu,ako ne i najtezi ali je taj bio relativno lak i on ga je poslao u mrezu,posle bez pomoci prvog nije mogao da izvuce gem.
Bojim se da je mec gotov.sigpic
Comment
-
Ocekivali smo interesantan mec,otislo je u drugom pravcu...
Comment
Comment