Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tuto sta mu je u pauzi Mirka to dala, kad je odjednom poceo da igra sa mnogo vise samopouzdanja ili mu je samo poslala poljubac podrske ;)

Comment

• Hrabro je iscupao Kolya prvi gem,spasivsi 3 break lopte,stvarno ga je lijepo vidjeti da igra bolje,ali ce tesko do pobjede, Roger je dosta bolji trenutno,udarci dublji i jaci

Comment

• Ipak ce se Tuto peci prakac, brlja Rus mnogo
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
          Ipak ce se Tuto peci prakac, brlja Rus mnogo
          Ma bre samo da mu neko doturi bar malo one ruske rakije u narodu zvane "vodka", da vidis kako ce da se vrati u mec, ima odmah da dobije volju za pobedom

Comment

• Sad ce imati volju nakon tri procerdane mini mec lopte

I jos su ga ponovo zajebale sudije

sigpic

Comment

• Nemas,bre,Davidenko mozak pa to ti je...
              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Ti si majstore operisan, idi ti lepo kuci

sigpic

Comment

• U svakom slucaju najvecu korist od svega veceras vidjenog imace Delpo, jer on sada zavaljen gleda kako se njih dvojica bore za svaki poen...

Comment

• Da je Nikolaj malo mentalno stabilniji,gde bi mu bio kraj...
                    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Ipak Federer nije dozvolio iznenadjenje.
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by AcaDjilkos View Post
                        Da je Nikolaj malo mentalno stabilniji,gde bi mu bio kraj...
                        10 puta dnevno se ovo kaze ovde za gomilu igraca.. lepo rece sminka pre neki dan da je ovo zlatno doba gde svi ti igraci mogu ali im po difoltu fali nesto

sigpic

Comment

• Auu, koji je baksuz Davidenko. Ona kratka lopta na BH je morala da se iskoristi.
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Zanimljiv mec,bilo je dobri poena i naravno i Fedovi neuobicajeni reakcija

Fed nije napocetku dovoljno dobro igrao i zbog toga nije uspio blitzkrieg-ovati Davydenka koji se dosta razigrao a Fed pravio one poznate greske iz BH,iskreno sam mislio da ce Davy dobiti u 2.seta onda preokret za mene iznenadjujuci posto je bas iznenada dosao.

I u 3. je Davy imao sanse ali realno ne zna on protiv Feda,dzaba mu

Sutra extra zanimljivo finale,jedva cekam

Comment

• Bleda partija Rodzera. Sutra je, po mom misljenju, Delpo favorit. Ako Delpa bude sluzio fh i servis Rodzer ce tesko do trofeja.
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• Odličan meč Kolje i Federera. Očekivao sam veliki otpor Rusa, ali ovakav sigurno ne. Imao je svoje šanse, odlično igrao, sjajno se kretao, imao brejk prednosti u drugom setu, ali Federer se izvukao i preokrenuo meč u svoju korist.
                                Iskreno, navijao sam za Davydenka, jer volim njegov stil igre, čak sam u jednom trenutku pomislio da bi mogao dobiti Federera, ali glava je čudo.

Federer mi nije jasan. Očigledno je da se slabije kreče, da li zbog godina ili slabije fizičke spreme, ne znam, ali primjetno je da je sporiji pola koraka - korak nego prije. To je u tenisu puno, naročito u današnjem gdje mnogo toga zavisi od fizikalija. Biće da je igrao onoliko koliko mu je trebalo, ali imao je dosta netipičnih grešaka iz forhenda, naročito u prvom setu.

Nadam se da je ovo nagovještaj da ćemo gledati starog Davydenka u nastavku sezone, onog koji može pobijediti svakog igrača i koji može pomrsiti račune favoritima. Ova igra ulijeva nadu, samo ne znam u kakvom je stanju rame, jer i večeras je imao par bolnih grimasa. Valjda nije ništa ozbiljno, a odlično je igrao ove sedmice i samo nek nastavi tako.

Što se tiće sutrašnjeg finala, mislim da će dobiti Roger u 2 seta, bez većih problema. Spremit će se on itekako za ovaj meč i ući će nabrijan od početka. Miksat će igru sa puno slajsova i skraćenih forhend dijagonala.
                                Delpo će vjerovatno pokušati da što duže drži lopticu u igri i da igra što dublje, kao danas protiv Berdycha, ali ne znam kako će to funkcionisati protiv Rogera, te kako će se prilagoditi njegovoj igri. Mislim da će Roger uzeti, no nikad se ne zna. I Delpo puca od samopouzdanja, tako da ne bi čudilo i da on dobije lakše nego što mi mislimo. Vidjećemo, loptica je okrugla i sve je moguće. ;)
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X