Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

[quote author=fc nadal link=topic=471.msg51074#msg51074 date=1235043697]
    joj...Tmac stvarno nemam rijeci,nece ga valdja bog ubijati bre.Nemoj toliko bukvalno shvatati...
    [/quote]Ma znam bre to je bila sala izgleda da si pogresno cuo sta je covek rekao.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=Tmac link=topic=471.msg51043#msg51043 date=1234994543]
      Ma zezam se bre mada jos nisam bas najbolje utvrdio citanje latinice nismo jos dotle stigli u skoli... ;D
      [/quote]

Ah izvini onda ;D

[quote author=Tmac link=topic=471.msg51053#msg51053 date=1234995657]
      Ja mislim da se to ipak uci u drugom... ;D
      [/quote]

Opet se izvinjavam, nije prvi, nego drugi razred ;D

Comment

• [/quote]

Ako bi mogao jedan kratak rezime sta je to bilo za povracati.
        Verovatno nije bilo dovoljno superlativa, balavljenja i raznezivanja nad Raficinim neverovatnim sposobnostima?!
        Da nam ti prenosis taj mec verovatno bi bilo:
        "... i Rafica se sprema za prvi servis. .... pogledajte tu zategnutu guzu i te misice ... ahhhhh ... kakav pogled .... 15:0.
        ili
        ... teledirigovani projektil Rafice, onako kako samo on ume, najbolje na svetu, kao sto niko ne ume jer je samo jedan Rafica."

I tako nesto, jel?
        Mada verujem da se nisam dovoljno izbalavio. Ti bi to sigurno bolje.

I da pohvalimo danasnjeg komentatora koji se usudio da se odupre balavljenju na lik i delo Rafice "izvlacim gace ali ne uspevam" Nadala.
        Bravo majstore

Ali pazi. Ja sve ovo govorim kao Raficin navijac.
        [/quote]

Comment

• [/quote]
          ovaj post mi se ne svidja
          "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

• [/quote]

Ako bi mogao jedan kratak rezime sta je to bilo za povracati.
            Verovatno nije bilo dovoljno superlativa, balavljenja i raznezivanja nad Raficinim neverovatnim sposobnostima?!
            Da nam ti prenosis taj mec verovatno bi bilo:
            "... i Rafica se sprema za prvi servis. .... pogledajte tu zategnutu guzu i te misice ... ahhhhh ... kakav pogled .... 15:0.
            ili
            ... teledirigovani projektil Rafice, onako kako samo on ume, najbolje na svetu, kao sto niko ne ume jer je samo jedan Rafica."

I tako nesto, jel?
            Mada verujem da se nisam dovoljno izbalavio. Ti bi to sigurno bolje.

I da pohvalimo danasnjeg komentatora koji se usudio da se odupre balavljenju na lik i delo Rafice "izvlacim gace ali ne uspevam" Nadala.
            Bravo majstore

Ali pazi. Ja sve ovo govorim kao Raficin navijac.
            [/quote]
            [/quote]

Comment

• [/quote]
              ovaj post mi se ne svidja
              [/quote]Pa kome moze da se svidja, ja ne znam ko je ovde ustvari primitivac?
              I bre sta ste mi podavali ove glupave minuse ko da vas sve pljujem i prozivam, jeste da se malo zezamo sa fc-om ali to je obicna zajebancija.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Daj Tmac nije valjda da te pogadjaju minusi

Comment

Nije brate to nego za jedan dan sam dobio 8, pa rekoh da vidim sta je razlog ;D
                  sigpic

Comment

[quote author=Tmac link=topic=471.msg51262#msg51262 date=1235150545]
                    Nije brate to nego za jedan dan sam dobio 8, pa rekoh da vidim sta je razlog ;D
                    [/quote]
                    Evo jarane ja sam to dao 1+

Comment

Ma jeste samo se vi nastavite zajebavati sa fc ja sam ovdje predmet za zezanje..........

Comment

daj ba ne pratim ovu temu vec dugo otkad je sva?a po?ela neznam sta je razlog

Comment

Ma nisi bre predmet zajebancije sto si toliko tvrdoglav? Samo ti ukazujemo na to da obratis malo vise paznje kako pises. Pola postova ti je skroz nerazumno. Niko ne zeli tebe da uvredi ili tako nesto nego jednostavno pokusavamo da ti ukazemo na greske.

I fare ni meni nije jasno u cemu je problem veruj mi.
                          sigpic

Comment

^^ Upravo tako

Btw, evo i ja sam ti dala plus ;D

Comment

Ma kakve sva?e,niko se ovdje ne sva?a :P

Comment

Nide veze sa svadom,od sada vise obracam paznju na pravopis,stvarno nisam to puno obracao,vase sugestije su mi puno pomogle..

Comment

Working...
                                X