Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

ne imam kablovsku...
    "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

[quote author=danilo994 link=topic=471.msg47021#msg47021 date=1232907597]
      ne imam kablovsku...
      [/quote]

Ja imam Eurosport preko kablovske.I predhodnih godina slika je ponekad seckala.Ali ove godine radi savrseno

Comment

[quote author=otpravnik link=topic=471.msg47043#msg47043 date=1232914302]
        ne imam kablovsku...
        [/quote]

Ja imam Eurosport preko kablovske.I predhodnih godina slika je ponekad seckala.Ali ove godine radi savrseno
        [/quote]

PERFECT.....

Comment

[quote author=otpravnik link=topic=471.msg47043#msg47043 date=1232914302]
          ne imam kablovsku...
          [/quote]

[/quote]
          i meni radi savrseno...ono je bilo samo nekoliko sati...
          "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Ja imam Total i nekad me malo zeza pogotovo kad je neki jak pljusak ili kad pada gust sneg.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

i meni sad stopa slika na kablovskoj

Comment

Realno , ovo je tema o komentatorima a ne o tehnickim stvarima
                Hvala na razumevanju
                BEST

Comment

Samo bih htela da dodam nesto na Ivanov komentar na temu kacketa koji je komentarisao danas u toku meca a koji nosi Toni..
                  Naravno da se tu reklamira lanac hotela Iberostar kao sto je i on sam rekao ali mislim da treba spomeniti da se tu pre svega reklamira Iberostar Fondacija koja pomaze deci sa posebnim potrebama i da su u tu Fondaciju ukljuceni Rafa i Toni kao i FC Barcelona kao i mnogi drugi..

http://www.fundacioniberostar.org/in...9&ideper=9
                  Sometimes I will win,sometimes lose,but I can always go to sleep knowing I have done my best

If you feeling the sorrow you know that your heart isn't hollow.I'm ready to lead a new mission,are you ready to follow?

Comment

• Comment

Pa..........Visko nije los....Mozes mi navesti par nekulturni situcacija...............

Comment

Nemojte bez veze lupati SK ima ubedljivo najbolje komentatore na ovim prostorima!
                        Sto se tenisa tice tu su Visko, Aca Dzankic, Ivan, Pedja zna malo da smori ali i on je dobar. A ova prva trojica su sto se tice tenisa vrhunski!!!
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Slazem se potpuno....Zato pitam da navede neke primjere...........

Comment

• [/quote]

Ako bi mogao jedan kratak rezime sta je to bilo za povracati.
                            Verovatno nije bilo dovoljno superlativa, balavljenja i raznezivanja nad Raficinim neverovatnim sposobnostima?!
                            Da nam ti prenosis taj mec verovatno bi bilo:
                            "... i Rafica se sprema za prvi servis. .... pogledajte tu zategnutu guzu i te misice ... ahhhhh ... kakav pogled .... 15:0.
                            ili
                            ... teledirigovani projektil Rafice, onako kako samo on ume, najbolje na svetu, kao sto niko ne ume jer je samo jedan Rafica."

I tako nesto, jel?
                            Mada verujem da se nisam dovoljno izbalavio. Ti bi to sigurno bolje.

I da pohvalimo danasnjeg komentatora koji se usudio da se odupre balavljenju na lik i delo Rafice "izvlacim gace ali ne uspevam" Nadala.
                            Bravo majstore

Ali pazi. Ja sve ovo govorim kao Raficin navijac.

Comment

gold.......Mozda me matletiras sa ovim pravopisom,ali kralji si bgm,ovaj dio guzu i to ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

I ja cestitam Visku na fantasticnom komentarisanju..........

Comment

Ma bre stvarno je smesno da neko kaze da je komentarisanje bilo za povracanje.
                                Mogu da se kladim da je Rafica pobedio da bi bilo "nikad bolji komentar Nebojse Viskovica" ili tako nesto.
                                Ali jedno stoji mnogo bi cak i meni draze bilo da je Nadal dobio nego onaj smokljan!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X