Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta ce on na EuroSport ... Ali evo celi dan covek prenosi
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• pitanje za Nebojsu Viskovica posto se nalazi u Bazelu na teniskom turniru koliko kosta karta za turnir od-do unapred hvala?!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by meca View Post
        pitanje za Nebojsu Viskovica posto se nalazi u Bazelu na teniskom turniru koliko kosta karta za turnir od-do unapred hvala?!!!!!!!!!
        Nisam Viskovic, ali mozda mogu da pomognem... cene karata za ove poslednje dane su u rasponu on nekih 100,pa idu i do 250 CHF, mozda i vise.. nije malo Na pocetku turnira su verovatno bile nize cene, zavisi i od termina..
        ....

Comment

• Hvala, ja sam dobio neku informaciju da su i do 1000chf pa mi to zvuci bas bas mnogo i nestvarno!!!!

Comment

• Posto je Visko u Bazelu red bi bilo da napravi jedan intervju sa Federerom,pa onako lijepo kako to on zna prenese nama utiske

Comment

• Originally posted by meca View Post
              Hvala, ja sam dobio neku informaciju da su i do 1000chf pa mi to zvuci bas bas mnogo i nestvarno!!!!
              Ne znam, sve je moguce, ali mislim da tolike cene nisu ni na Wimbledon-u, a ne u Bazelu koji je atp 500..
              ....

Comment

• Zvuk kuckanja po mišu za vreme prenosa je sve upadljiviji i počinje da mi smeta jer odvlači pažnju. Viško i Pralica su najbolji komentatori na svetu, ali ovo me zaista sve više iritira.

Comment

• Dobrodosao na forum.
                  Pridruzi nam se i u diskusijama, a komentatori imaju i podforum - http://www.sportklub.info/forum/forums/22-Komentatori

Comment

• Visko vrati se u Beograd molim te ......ove tvoje kolege sa SK nisu lose ali kad ti prenosis mec to je onda skroz drugi mec, puno je zanimljivije i kompletnije sto se tice informacija i komentara

Comment

• Prenosite Atlantu,mech Giraldo-Harrison,i komentator nakon mecha ne nalazi za shodno da kaze da nece prenositi sledeci mech Istomin - Anderson ??? Ne znam mu ime,nebitno,ali valjda je toliko pametan da zna da se sledeci mech igra odmah i ako nemate prava na prenos makar da kaze - nece biti prenosa...totalno neprofesinalno.
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Pohvala za komentatora koji trenutno prenosi Verdasca protiv Gasqueta,ne smara,ne iznosi nepotrebne gluposti,prijatan glas,ne znam mu ime,ako ko zna neka napishe.
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Moj omiljeni Aleksandar ... kako beše Vladane
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dzankic bese

Comment

• Ma ne bre!
                              Zaboravila sam prezime, Vladan zna, od W je mislim na SK.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Ma ne bre!
                                Zaboravila sam prezime, Vladan zna, od W je mislim na SK.
                                Nemo ' se ljutis ..

Ne gledam SK, onako sam lupio

Comment

Working...
                                X