Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 Kviz sezona 2
Collapse
X
-
-
vanja mi te cekali i tebe nema..ocemo sutra kviz ili ne ?
Comment
-
-
ja mogu veceras ocemo u 22:30 onda ?
Comment
-
Ze večeras smo se dogovorili još prošle nedelje.Dakle večeras.Može u pola 11.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
ja cu biti tu..pitanja su spremna
Comment
-
-
Da odmah dam predlog za sledeći kviz.Da se odluči lepo ko će da učestvuje a ko neće jer smo videli da neki dođu samo da vređaju druge i da gube vreme u pauzi između sesija masturbiranja.Zato lepo treba da se link za novi čet pošalje preko privatne poruke onima koji planiraju da normalno učestvuju.Ovaj kviz i onako nije nešto ekstra takmičarski nego više za druženje i upoznavanje istorije F1.Određeni bezdušni malograđani su suvišni kako nama tako i njima samima.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
nema brige..bice samo za one koji zele da ucetvuju i koji su ozbiljni
Comment
Comment