A sta ako neko ne igra kladionicu , onda mu se sabiraju samo od lige rezultati ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 Kviz sezona 2
Collapse
X
-
kviz i kladionica su potpuno razliciti i bice kako je i bilo do sada
Comment
-
Comment
-
kviz je bio dobar fredi je pobjednik ali smo se dogovorili da ne unosimo te bodove u generalni plasman ....
Comment
-
Meni se ova tema danas uopšte nije bojila tamno plavom bojom pa sam mislio da niko nije ništa pisao.Izvinjavam se što sam propustio kviz, i onako ne znam koliko bi bilo produktivno da sam došao jer sam imao druge obaveze.Biću tu svakako sledeći put kada mi se potamni tema. XD,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
pa nismo ga ni racunali tako kao da nije ni bio cekali smo te ..ali neko rece da si posao da gledas F1 i onda smo poceli
Comment
-
E stvarno, šta nam je sa kvizom?Mislim da neću doći sutra zbog školskih obaveza.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
Comment
Comment