Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2013.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cestitke Duciju na prvoj tituli , moze ladno i sledece sedmice jos jednu u Uzbekistanu uzeti i uci u 130
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Miko, moras biti ponosan danas na Dustina. Stigao je 3-5 u prvom, 3-6 u TBu...a u drugom 2-5 uz dupli break...za pobjedu 7-6 7-6

Comment

• Evo ja u skoli gledao kraj 2. 7/1 rutinski
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pashanski dobio Haneskua u Brasovu , u cetvrtfinalu 6-7 7-6 7-6 (Hanesku bio prvi nosilac) , sledeci je Haider-Maurer

Comment

• Glavni zreb Banja Luke http://www.atpworldtour.com/posting/2012/1607/mds.pdf

Nista posebno ali bolje ikakav Celindzer nego nikakav. Damir ce valjda zaigrati malo bolje i doci do 1/4
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne moze on ovdje ni prvo kolo prebaciti..tesko ce preko Haider-Mauerera

Comment

• Mogao je imati odlicno leto a nije uradio nista

sigpic

Comment

• Uhvatio ga je umor, pokusao je odmoriti i napredovati malo fizicki...ne znam dal su odradili ista kvalitetno
                  Zrijebovi su mu bas losi bili, igrao je s igracima koji ga u zubima mogu nostiti...
                  Igra je bila dosta bolja protiv Golubeva, ali je ovaj poraz protiv Podlipnika bas razocaravajuci

Comment

• Miko, hoces li gledati turnir?

Comment

• Ma radicu na semaforu , pa cu malo uz tikete pratiti , danas sam prosao Radio sam van der Duima i Linzera danas , onaj Linzer je teski smehotres , doduse zalio se na povredu ali covekov prvi servis je oko 170 km/h , samo se branio bukvalno , oduvao ga Duima , onda dublovi , verovatno najbolji dubl mec koji sam ja u BL gledao , sva 4 su igrala strasno , Zovko i Draganja na kraju dobili 57 76(9) 11-9 , u trecem do 9-9 bez mini TB-a

Comment

• Kao sto i pretpostavih, tesko ce Dzumhur i prvo kolo proci

Comment

• Vidim, ispao je i M. Djokovic sto znaci manje publike, bar onih koji tenis prate kao estradu. :-)
                          Eee, kako mi je zao sto ove godine necu otici ni jedan dan... Super je atmosfera u parku i sve to... ;-)

Comment

• U Sarajevu su ove godine pred turnir najavljivali veliko iznenadjenje koje su spremili. Ni sam ne znam na kraju da li ga nisu ispunili ili je to iznenadjenje bilo WC Djokovicu. Cini mi se ovo drugo. Skupilo se dosta raje da ga gleda, ali su bas razocarani napustili Zetru. Nije to to

Comment

• Bio je Marko Djokovic u BL, njemu redovno daju WC... ;) Sjecam se da su pretprosle godine ljudi dolazili samo njega da gledaju. Ali je te godine stalno kisa padala pa je bio cudan turnir...

Tek sad vidim da ima i strim sa glavnog terena. http://www.tenisrs.org/index.php?opt...1712&Itemid=81

A evo izjava nekih igraca nakon meceva...

http://www.tenisrs.org/index.php?opt...2012&Itemid=98

Comment

• Havier Marti je nakon dosta muke savladao mladjeg brata Marsela Granoljersa i usao u 1/4 Sevilje.. to mu je treci pristojan rezultat u zadnjih 5 meseci i moram da priznam da sam na pocetku godine ocekivao mnogo vise od njega

sigpic

Comment

Working...
                                X