Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2013.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Igrali su na travi, bar ono sto sam ja gledao. Prekinula kisa Kunitsyn-a i Robert-a negde sredinom drugog seta, e posle toga nisam pratio, nisam bio kuci.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Beker servira kao lud, bilo na travi bilo unutra

Valjda ce odigrati finale tamo gde i treba, pa od ponedeljka iz pocetka
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Tomi Robredo osvojio je titulu na Celindzeru u Italiji, svom prvom turniru ove kategorije nakon 11 godina

U Notingemu se igra finale dublova na travi, valjda ce ih vreme posluziti jos par sati da se zavrsi i finale singla

sigpic

Comment

• Damir Dzumhur i Jiri Veseli juce su dobili svoje meceve prve runde u Kosicama, i sto je najvaznije igrace jedan protiv drugog tako da ce pobednik obezbediti bar 1/4.. ovde ipak moram da navijam za mladjeg igraca, njemu ce znaciti vise nego Damiru, iako je komsija favorit

Danas ce na centralnom terenu u Notingemu, ako vreme dozvoli, igrati dva momka rodjena 1995. i nadam se da ce opravdati WC-e koje su im pruzene

sigpic

Comment

• Kajl Edmund upravo je zapoceo sedmi mec na Celindzerima ove sezone za igrace rodjene 1995. Moze postati igrac koji je svojoj generaciji doneo prvu pobedu u ovom rangu takmicenja

Ne vredi, izdrzao je samo 50 minuta, i to zahvaljujuci drugom setu

Cekamo Luka Bambridza, jedinog igraca iz te generacije koji je ove sezone usao u 1/2 na Fjucersu. Ni od njega nista, poraz za prakticno isto vreme kao i njegov vrsnjak
            Last edited by ClayWarrior; 12-06-12, 22:44.

sigpic

Comment

• Veseli servirao za mec pri 6-4 5-3...ali je Damir izvukao nekako set u TBu...nije iskljuceno ni da je spasavao mec lopte u 12 gemu...
              Svaka pobjeda je zlata vrijedna...nadam se da je izvuci...a put u London je planiran za petak,tako da je pobjeda danas vjerovatno maksimum na ovom turniru

Mec je i zavrsen u drugom setu...Veseli nije izdrzao...6-0 u trecem

I definitivno je spasavao mec loptu u drugom setu...
              Last edited by shminka; 13-06-12, 13:19.

Comment

• Mozda je bolje da ovde gura koliko moze, ipak ce on tesko dobiti tri meca u Roemptonu

Vise bi mi odgovarala Jirijeva pobeda ali ni ovako se ne bunim, Damir je sa svojih 5 titula na Fjucersima ove godine pokazao da je spreman i za visi nivo. Ovi poeni dovode ga u prvih 220 a sa eventualnim ulaskom u 1/2 dosao bi na par bodova od mesta u prvih 200.. mgao bi on biti treci najbolji U20 igrac na kraju sezone, Dakvort, Marti i kompanija ne igraju nista bolje

sigpic

Comment

• Nasao sam neki zrijeb iz Kosica,ali nema nikoga od ovih igraca na njemu...a na ATPu ne mogu da ga otvorim...na koga ide sljedece kolo?
                  A nema sumnje da je bolje da ovdje gura koliko god moze...da je mislio napraviti nesto na Wimbledonu...barem bi ovu sedmicu trenirao na tvrdoj podlozi
                  Mada ovaj momak sto ce s njima ici u London kaze da to nema veze...jer je i sam Damir poslije juniorskog W rekao da nema prevelike razlike u podlogama...
                  U London idu svi...tako da ce im to vjerovatno posluziti kao nagrada za sve sto su do sada uradili...a ako se ubode koji set ili pobjeda...super

Comment

• Nisam siguran koliko oni mogu da ''trose'' nedelje da bi trenirali za neki turnir, mislim da moraju uvek da razmisljaju samo o onome sto trenutno igraju, vazan im je svaki poen i svaki dolar

Imali su ocigledno neke probleme, nisu mecevi isli po planu. Igrace sa Sousom ili Mecirom

sigpic

Comment

• Damir je u potpunosti preokrenuo prvi set, mislim da je gubio 5-2 i dobija ga 7-6, iako je servirao za 7-5

Dosta je brz i dobro kontrolise udarce, mogao bi da pobedi sina velikog oca

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                        Damir je u potpunosti preokrenuo prvi set, mislim da je gubio 5-2 i dobija ga 7-6, iako je servirao za 7-5

Dosta je brz i dobro kontrolise udarce, mogao bi da pobedi sina velikog oca
                        Isto to je uradio i protiv Veselog u proslom kolu samo je tada gubio 5-2 u drugom setu...cak je i jednu mec loptu spasao...
                        http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Rece Sminka juce

sigpic

Comment

• Gotovi su za danas zbog mraka, Damir ima 2-1 u drugom setu

sigpic

Comment

• Dobro je...stvari koje su se njemu desavale,sad se desavaju njegovim protivnicima...vidio sam da je gubio 5-2 i bas me prijatno iznenadio sto je okrenuo ovaj set
                              Valjda ce sutra i zavrsiti mec...14 bodova nije mala stvar!

Comment

• Strasan inside-in FH za dvije mec lopte...drugu koristi...i prolazi u svoje prvo polufinale...bravo majstore

Sticem utisak da je morao ovaj mec i ranije zavrsiti. Nervozan je bio na pocetku,lako gubio servis gemove. Zaostajao je i u trecem setu,ali se nekako uspio vratiti. Dosta je grijesio, cak i ako nije pretjerano napadao. Skromna partija, zbog koje je ova pobjeda jos vaznija. 29 bodova na turniru...odlicnoo!!!

U 15-00 igra sa Greulom

Comment

Working...