Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ucinak U20 igraca na profesionalnim turnirima u 2012.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Srednji brat mora da guli patike u Juznoj Americi a ovom daje gospodski Celindzer
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Srednji brat ih je vala izgulio, 3 sata igra sa Podlipnikom.
      There's something wrong with me chemically
      Something wrong with me inherently
      The wrong mix in the wrong genes
      I reached the wrong ends by the wrong means
      It was the wrong plan
      In the wrong hands
      With the wrong theory for the wrong man
      The wrong lies, on the wrong vibes
      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Nema tamo zezanja, oni momci su rodjeni na sljaci

sigpic

Comment

• U Moskvi i Stokholmu nece biti U20 igraca u glavnom zrebu, dok ce u Becu igrati Domonic Thiem.. ove godine nema Mustera da mu bude lak protivnik ali mozda moze do jedne pobede, igrao je dobro prosle nedelje

Na dva Celindzera bice desetak igraca, dva u Brazilu i ostali u Argentini. Na ovom prvom turniru Clezar je uz dosta muke prosao u drugu rundu, a tesko da ce mu se tamo pridruziti i Monteiro, ima zaostatak u trecem setu. U Argentini je Veloti vec ispao a sad ce na teren Londero. Ostali ce igrati sutra i bice bas bogat dan sto se tice mladih igraca na tom turniru

Na 14 Fjucersa valjda ce biti vise uspeha nego prosle nedelje, ali o njima u sredu kada se mecevi prve runde svuda privedu kraju

sigpic

Comment

• Danas mozemo gledati Markedjanija protiv Ungura
            Ne znam sto ga tako zovu ali eto zanimljivo je I debilno.
            It was the wrong plan
            In the wrong hands

Comment

• Samo, on vise ne pripada ovoj temi.. kao ni daleko bolji igraci rodjeni te godine ;)

sigpic

Comment

• E jbg omasio za godinu dana
                It was the wrong plan
                In the wrong hands

Comment

• Savrsenih par sati na Celindzeru u Argentini, tri meca i tri pobede. Havier Marti i Andrea Kolarini lako su dobili svoje meceve, dok je Olivo malopre dobio svoj nakon vise muke. Protivnik je servirao za mec pri 5-4 u trecem ali Renzo pravi brejk za 5-5 i uzima i naredna dva gema za pobedu

Uskoro ce na teren i Diego Sebastian Svarcman, koji vec ima ogroman staz i uspehe na Fjcuersima, a posle ponoci igrace i Arguelo

Diego je slavio sa 2-0, za 4 od 4 danas.. jos Arguelo za kraj sjajnog dana na ovom turniru
                  Last edited by ClayWarrior; 16-10-12, 19:58.

sigpic

Comment

• Prskaj druze, ajde molim te izbrisi komentar na onoj izdvojenoj temi za U20 igrace pa napisi ovde, tamo stavljam samo rezultate

sigpic

Comment

• izvini molim te, greska moja i hteo sam ovde al sam pomesao a znam tacno koju za sta koristis

ispravljeno

kakvo je stanje, oce li biti vise atp pobeda ove godine nego prosle?
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nema frke ;)

Evo da se ovi izbomabrduju do kraja pa cu da vidim, ni sam ne znam koliko ih tacno imaju ali na zalost ne treba mi mnogo da proverim.. znam da su april zavrsili sa 29-35

sigpic

Comment

• Sto se tice rezultata na Turu, treba sacekati jos ove dve nedelje pa sumirati rezultate, ali stvari se nece promeniti

Prosle sezone sve se vrtelo oko trojice igraca, Dimitrova, Harisona i Tomica.. svi ostali bili su daleko iza, po svemu. Ove godine stvar je ista, samo sto Dimitrova vise nema. Bernard i Rajan i vedre i oblace, a imali smo mnogo prilika da vidimo koliko rupa u igri imaju i koliko su daleko od vrhunskih igraca. Ostale prakticno ne vredi ni pominjati, Mate Pavic jeste dobio 2 ATP meca a rodjen je '93., ali decko gubi na Fjucersima od koga stigne. Veliki je problem sto momci rodjeni posle 1992. nisu ostvarili bukvalno nista, a jedva da su dobili i sansu da nesto pokazu. Igraci iz generacije '94. napunili su 18 godina a dobili su dve prilike da igraju ATP turnire, prvo amater iz Katara a zatim i Liam Brodi, koji se raspada i najverovatnije nece zavrsiti godinu u prvih 1000, iako je 2011. zavrsio kao najbolji igrac sveta svoje generacije. Sta ce biti dogodine kada izbrisem generaciju '92. ne smem ni da pomisljam, bice dobro ako 70% turnira ne prodje bez U20 igraca

Da se vratim na pobede. Prosle godine imali su 54 (46 doneli Grigor, Rajan i Bernard) a sada imaju oko 60.. moram da priznam da odavno ovo nisam proveravao, govorio sam tokom citave godine da ce brojka biti mnogo veca

I one osnovne cinjenice koje pokopaju citavu stvar :

* Bez U20 osvajaca ATP titule od avgusta 2008.
                          * Bez U20 igraca u finalu ATP turnira od oktobra 2008.
                          * Bez U20 igraca u 1/4 Masters 1000 turnira od Madrida 2008., 36 vezanih turnira a bogovi samo znaju koliko ce ih jos proci

sigpic

Comment

• uzas...znam da ti milion puta prodje kroz glavu i da je pominjano bezbroj puta, ali uvek mi padne na pamet sta je Nadal radio sa 16,17 godina i najezim se. Nebo i zemlja je isuvise mali kontrast. tuga

sto se tice poslednjeg osvajaca titule i dalje se nadam da ce Kei postati vrhunski teniser
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Marin je uzeo tu poslednju titulu za U20 igrace i tinejdzere, Kei je poslednji igrac koji je sa 18 godina dosao do ATP trofeja, i taj mu je rekord savrseno siguran.. danas sa 18 ne mogu ni do prilike da igraju mec, a da ne pricamo o tituli

Na stranu sve kako se Rafa fizicki spremio za Tur i kakve mu je vrednosti Toni usadio, decko je grizao do zadnjeg atoma snage.. jednu od te dve Paviceve pobede mogli smo gledati na TV-u, dobio je Hasea na travi ali se videlo da je u jednom trenutku lose zgazio i da je nesto istegao. Taj mec je izdrzao ali je sledeci predao bez borbe, ne zeleci cak ni da pokusa da se pojavi na terenu iako povreda sigurno nije bila strasna. Rafa je 2004. tukao sve dok bukvalno nije izgoreo, sve pre 18. rodjendana. Na kraju mu je samo bilo krivo sto nece moci na Olimpijadu. O Tomicevom stavu bolje i da ne pocinjemo ponovo

Crno se tenisu pise ali sve dok velika cetvorka uzima svaki moguci veci turnir niko o tome i ne razmislja

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                                Sto se tice rezultata na Turu, treba sacekati jos ove dve nedelje pa sumirati rezultate, ali stvari se nece promeniti

Prosle sezone sve se vrtelo oko trojice igraca, Dimitrova, Harisona i Tomica.. svi ostali bili su daleko iza, po svemu. Ove godine stvar je ista, samo sto Dimitrova vise nema. Bernard i Rajan i vedre i oblace, a imali smo mnogo prilika da vidimo koliko rupa u igri imaju i koliko su daleko od vrhunskih igraca. Ostale prakticno ne vredi ni pominjati, Mate Pavic jeste dobio 2 ATP meca a rodjen je '93., ali decko gubi na Fjucersima od koga stigne. Veliki je problem sto momci rodjeni posle 1992. nisu ostvarili bukvalno nista, a jedva da su dobili i sansu da nesto pokazu. Igraci iz generacije '94. napunili su 18 godina a dobili su dve prilike da igraju ATP turnire, prvo amater iz Katara a zatim i Liam Brodi, koji se raspada i najverovatnije nece zavrsiti godinu u prvih 1000, iako je 2011. zavrsio kao najbolji igrac sveta svoje generacije. Sta ce biti dogodine kada izbrisem generaciju '92. ne smem ni da pomisljam, bice dobro ako 70% turnira ne prodje bez U20 igraca

Da se vratim na pobede. Prosle godine imali su 54 (46 doneli Grigor, Rajan i Bernard) a sada imaju oko 60.. moram da priznam da odavno ovo nisam proveravao, govorio sam tokom citave godine da ce brojka biti mnogo veca

I one osnovne cinjenice koje pokopaju citavu stvar :

* Bez U20 osvajaca ATP titule od avgusta 2008.
                                * Bez U20 igraca u finalu ATP turnira od oktobra 2008.
                                * Bez U20 igraca u 1/4 Masters 1000 turnira od Madrida 2008., 36 vezanih turnira a bogovi samo znaju koliko ce ih jos proci

da li to neko iz ATP prati i analizira? sumnjam, njima je super, biznis nikad bolji, sa tako malo rada... žive kao bumbari

Comment

Working...
                                X