Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ucinak U20 igraca na profesionalnim turnirima u 2012.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gde ce sada Milojevic u Japan, da nije malo promasio nedelju?
    Nece valjda opet igrati juniorske turnire.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Cuj nece, bice prvi nosilac.. a onda iza njega drugi Borna koji nije ni u prvih 50, eto sta Nikola igra

Jos jednom kazem, sta god da radi potpuno je pogresno i ja cu mu licno otvoriti temu na forumu ako uspe da uradi nesto pre 2016.
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Koja likcina. Ja ga pitao pre 2,3 nedelje dal ce igrati pro turnire a on kao u fazonu videce.
        Videce ku....
        Djere ima finale futuresa.
        Zverev krci put ka profesionalcima, a on 2 godine stariji igra juniorske turnire.
        It was the wrong plan
        In the wrong hands

Comment

• Pitao ga i Viskovic, onako mrtvo hladno i za Celindzere posto lik predstavu nema koliko je tesko doci do njih, a malac mu kaze da hoce Fjucerse u Srbiji (sta bi drugo), samo kad se malo odmori.. to je bilo pocetkom jula

On bi mozda Lasla i pobedio u medjusobnom duelu ali nije u tome stvar.. onaj momak vec ima ogromne bodove i finale dok Nikola nema pro mec u glavnom zrebu sa skoro 17 i po godina. Od juniorskog Tura leba nema, Savil, Kopejans i Pelivo su iz njega iscedili sta su mogli a i pored talenta i kvaliteta cekaju ih muke od iduce godine. Savil stvarno igra odlicno na Fjucersima i probija se ka najboljih 300, mozda dobije neku sansu u januaru ali turnira u Australiji nema mnogo, ceka ga put po svetu. Izlisno je i pricati o tome sta Pelivo kao Kanadjanin moze da ocekuje, a Belgijancu je jos gore. Sta ce Nikola da radi ne znam ali izgubi li i 2013. na juniorskim turnirima nema sta da ocekuje

sigpic

Comment

• Meni se cini da ce mali Coric imati najvise uspeha. Nekako mi najozbiljnije deluje. Bar po izjavama.
            Dona je vec cudo. Neverovatno odlucna devojka. Sledece godine ide u top 50 lagano.
            Ali ima jedna fora sa zenskim tenisom, igrace dobro dok se ne zaljubi a onda, onda je gotova.

Nikada Radetu necu oprostiti sto nam je uzeo Vaidisovu. Matori kurvar
            It was the wrong plan
            In the wrong hands

Comment

• Ne igra ni Borna vec dugo Fjucerse, ne znam zbog cega, mada on je jos mladji

U februaru 1974. brujalo se na sva zvona da ce se Kris Evert udati za Konorsa na prolece ili posle US Opena i bataliti tenis.. svaka cast i Seksisovoj i Doni ali to bi bio najpogubniji brak u istoriji zenskog tenisa srecom, nije reket zamenila varjacom

Nikol je bila opasna, u svakom smislu.. jos se secam koliko mi je bilo toplo u sred januarske noci dok je igrala protiv Serene u Melburnu

sigpic

Comment

• E imam neki teniski casopis jos od pre 5,6 godina gde su navedeni najveci tenis - prodigy igraci koji su propali.
                A Vaidisova je mogla u ovom trenutku biti opusteno prva. A ona hoce Radeta. Jebem ti ko ce zene razumeti
                It was the wrong plan
                In the wrong hands

Comment

• Niko

U Akapulku 2004. je dosla iz kvalifkkacija do 1/4 na svom prvom WTA turniru, recima da je srecna sto je pocela sa uspesima vec sa 14 jer zeli dugu karijeru.. lepi Rade je imao druge planove. Zanimljivo je da je prvu titulu uzela u istoj nedelji kada i Rafa 2004.

sigpic

Comment

• Denis Kudla prosao je u 1/4 Tiburona i sve vise bezi Martiju i Bambriju u borbi za treceg najboljeg U20 igraca sveta (potpuno nevazna stav ali o Tomicu i Harisonu nema sta da se prica jer ne mogu da docekaju ni sredu na turniru). Protiv sekire Gucionea servirao je za mec u desetom gemu treceg seta alije brejknut, pa je posao morao da zavrsi u taj brejku

Za dva sata juznije od njega na teren ce i Marti, takodje u brobi za 1/4

sigpic

Comment

• A Velotti, Facundo Arguello, Clezar?
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands

Comment

• Jedino da i oni poput njega uzmu neki Celindzer, ali im je i pored toga dosta pobegao. Plus, u Juznoj Americi se obicno igraju slabiji turniri sto se tice novcanog fonda, samim tim i bodova

Arguelo bi ovde prvo trebao Tiema proci, a bas mu i ne ide

sigpic

Comment

• Dominik Tiem maksimalno je iskoristio sve sanse koje su mu se ukazale, i plasirao se u 1/4 Celindzera u Renu.. to bi trebala biti redovna stvar za momka koji ima 19 godina i koji je prosle godine u tri nedelje osvojio Yucatan World Cup, Eddie Herr i Orange Bowl ali stvari vise ne funkcionisu tako i ovo moramo smatrati uspehom

sigpic

Comment

• Dominik Tiem nije uspeo da napravi jos jedno iznenadjenje i ode u 1/2 u Renu, no i ovo je veliki uspeh. Mnogo vise nada polazem u Tiburon, posto su cak cetvorica igraca stigli do petka, sto nije cest slucaj. Kazem do petka a ne do 1/4 jer Blejk i Kosakovski sinoc nisu uspeli da odigraju svoj mec, pa ce danas prvi na teren, pobednik meca ce svoje 1/4 igrati poslednji kasnije. Uporedo sa njima Dzek Sok ce na teren protiv Rajna Vilijamsa, u borbi za 1/2. Njemu je prvi nosilac Beker sinoc dao W/O, pa me zanima hoce li mu to biti prednost danas. Posle ova dva meca na teren ce i Denis Kudla, a zatim nadam se ponovo Kosakovski ako dobije Blejka. Sezona se blizi kraju a uspeha na Celindzerima je bilo jako malo, ovo je stvarno prilika za neki ozbiljan rezultat, mozda i za finale ili titulu nekog od njih

Od onih bas mladih igraca na Fjucersima treba izdvojiti sjajnog Kvinzija, koji je u 1/2 Bolivije. Mozda on pobedom postane prvi igrac svoje generacije koji je igrao finale pro turnira, od njega se i ocekivalo da to prvi postigne. Drustvo mu prave dva Argentinca rodjena 1992. i upravo ce igrati protiv jednog od njih, Mene.. nije bez sansi ako ima snage. Na drugoj strani sveta, u Australiji, Nik Kirgios ('95.) jutros je napravio iznenadjenje izbacivsi generaciju starijeg Luka Savila i plasiravsi se u 1/2. Godine ih ne dele mnogo ali zato kilometraza i staz sigurno dele, Luk je vec ''istrenirani'' borac za Fjucerse i vredno skuplja poene koji ce mu moguciti da zavrsi sezonu u prvih 400, Nik ovom pobedom mora biti zadovoljan. Nadam se da moze i u finale, da se pridruzi Djereu i Nisioki, vrsnjacima koji su to ucinili pre njega

sigpic

Comment

• Dzek Sok osvojio je Celindzer u Tiburonu, svoj prvi u karijeri. Lako su razmenili po set a onda je u trecem Zverev napravio rani brejk, Sok ga je stigao ali Nemac pravi novi i cuvao ga je sve do 6-5, kada je servirao za mec. Imao je i mec loptu ali Sok se nekako izvlaci i u taj brejku dolazi do najveceg trofeja u karijeri. Trinaesti gem odigrao je maestralno, sa sjajnim servisim ai forhendom. Sa ovim bodovima dosao je na korak od Denisa Kudle, rekao sam da ce mu neko prici samo titulom na Celindzerima i to se i dogodilo. U svakom slucaju, mesto u prvih 200 na kraju sezone mu je zagarantovano ali se nadam da ce upasti u prvih 150 i zavrsiti godinu kao treci najbolji U20 igrac sveta

Ovo je cetvrta titula za U20 igrace na Celindzerima ove sezone, i prva koja nije ostvarena u onoj najslabijoj kategoriji. Da li ce uspeti bar da stignu 5 proslogodisnjih ostaje da se vidi, vremena i turnira ima ali sve to ide jako sporo

* Rio Quente, Brazil, $35,000+H (Outdoor Hard) : Guilherme Clezar (BRA, 1992)
                              * Fergana, Uzbekistan, $35,000+H (Outdoor Hard) : Yuki Bhambri (IND, 1992)
                              * Lexington, USA, $50,000 (Outdoor Hard) : Denis Kudla (USA, 1992)
                              * Tiburon, USA, $100,000 (Outdoor Hard) : Jack Sock (USA, 1992)

Last edited by ClayWarrior; 16-10-12, 08:30.

sigpic

Comment

• videh ovaj tvit i nesto sam se setila CW-a evo ga nov mladi igrac
                                Svenja Mastroberardi ‏@svenja_sportch
                                Djordje Djokovic received a qualies wildcard for Geneva Challenger #tennis
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X