Kakvo nba vece(jutro),Kobi lud Kari isto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
JA sam 10000000000% siguran da bi on ovo uradio i na 80 godina. Ne 60 poena, vec ovo sto je uradio na kraju. S tim se covjek radja, ne moze ti to dati niti jedan trener, a to se zove MUDA! Kakav je mudonja gospodin Brajant pa to je nevjerovatno, kakva je to velicina od igrac.
Sretno majstore u penziji!OVAKO
Comment
-
Stvarno ne znam sta da kazem.. hvala za sve legendo, hvala sto si vratio Lakerse bar na jedno vece u centar paznje i to dok u isto vreme jedan tim obara jedan nestvaran rekord. On je potpuno prihvatio ovo, ne postoji u njemu ni jedan deo koji nije siguran da se ovde zavrsava prica. Unutrasnji mir je tu i onda ne mogu na ovo da gledam kao na nesto tuzno. Kad-tad je moralo da se desi, a tesko da je moglo na bolji nacin. Kao sto i sam rece: "Mamba out", i to u njegovom stilu. Neponovljivi Kobe Bryant gospodo
Comment
-
-
Dve meni najgotivnije ekipe na istoku, steta sto se odmah sastaju. Ako vec moram da biram, ajde da taj muceni Toronto napravi nesto u PO, ipak deluju ozbiljnije ove godine.
Nije Toronto iskoristio to sto je Indiana ispunila bonus posle 2 minuta.
Kako je malo falilo da Stuckey zavrsi na ShaqtinuLast edited by p4p1; 16-04-16, 19:26.
Comment
-
Svidja mi se sto Bickerstaff odmah pocinje sa small-ballom. Ariza na Draymondu, Beverley na Stephu i pretpostavljam Brewer na Thompsonu kako bi Harden mogao da se ,,stedi" u odbrani na Barnesu, ako je to uopste moguce.
Sve sto trazim je da ne bude vise od 10. Na poluvremenu.sigpic
Comment
Comment