Ej, gledaj ti ove postavke, sta je bre ovo? LBJ ostvaruje dobru poziciju za low post, samo treba prebaciti na 45 da bi se lopta spustila, a veliki as UD pokusava da izigrava Hardaway-a i Stiemsma se nrvn postavlja za charge. OMG.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da vas pitam: Da li mislite da Majami više ovu utakmicu gubi ili Boston više dobija?Koji od timova ima veću zaslugu za ovakav rezultat trenutno?,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
Sto se znanja tice Zalizani ne zaostaje, ali jednostavno nema covek nikakvu komunikaciju sa igracima. Isti problem kao i gmazina Brown. Sa takvim trenerima titula se ne uzima.
Zen Master, Gregg, Pat..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Ma Spolstra je očigledno mučkao kolu XD
A da možda dovedu D'Antonija?:-),,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostJa stvarno ne znam sta Rajli vidi u ovom idiJotu ??? Otkaz mu treba dati brzinom svetlosti, pre nego sto pocne PO, jer ako tamo zasere, tad ce bit zajebano...
Comment
-
To je taj sut koji zele. Joj, sto volim da ih gledam kako se muce u pozicionom napadu."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by ЕлБиЏеј View PostAu LBJ kakva rampa...
Izasao LeBron, odo' da spavam.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment