Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
Originally posted by Vule_89 View PostKobi?Pa kada ce da stane?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by stefan12 View Postkoji je rekord za broj uzastopnih utakmica sa 40+ poena"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Ljudi ispravite me ako nešto ne zapažam dobro. Miami stigne prednost Denver-a od nekih +10, izjednači i treba da "lomi" u svoju korist. Tada trener Spo na parket uvodi Pittman-a i rukija Harris-a. U čemu je fora? Boli ga dupe za rezultat i sa koje pozicije će Miami krenuti u PO jer je to totalno nebitno ili je potpuno poludeo?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostScoring champ mozda ali za MVP vrlo tesko pored Dzejmsa i Dvajta mnogo su pored toga sto su ofanzivno na istom nivou jaci u defanzivi."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostLjudi ispravite me ako nešto ne zapažam dobro. Miami stigne prednost Denver-a od nekih +10, izjednači i treba da "lomi" u svoju korist. Tada trener Spo na parket uvodi Pittman-a i rukija Harris-a. U čemu je fora? Boli ga dupe za rezultat i sa koje pozicije će Miami krenuti u PO jer je to totalno nebitno ili je potpuno poludeo?
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBrate stvarno ne znam sta da ti kazem, mislim da nisi bas lepo formulisao recenicu"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Comment