Protiv Denvera se svaka ekipa muci, pa ce i Majami dosta trebat da radi da bi pobijedio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Here we go again! Kobe pravi novi show veceras."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by stefan12 View Postjesu li netsi zavrsili"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Marshon clutch! Za 2-3 godine jedan od najboljih scorer-a u ligi definitivno!"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostMarshon clutch! Za 2-3 godine jedan od najboljih scorer-a u ligi definitivno!"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ode Crnokosa do pobede! Gotovo!"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
ko ti je crnokosa
edit: daj neki stream ernesto ovaj na firstrow je nizastaLast edited by stefan12; 14-01-12, 05:20."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment