Ja ne smem da budem hejter, bratanac ga obozava... ali mislim stvarnooo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stvarno je Ras los ove sezone, a opet ima tripl dabl prosjek.
Los procenat suta i slobodnih... A ono sto je najgore uzme da siluje loptu kad se lomi rezultat, samo da to iskorijeni i prezivjeli bi nekako.
A mozda i jesmo hejteri, al sad mi stize notifikacija sa NBA app, Russ is UNREAL. Kao da nisam gledao utakmicu, neka...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa ne smem da budem hejter, bratanac ga obozava... ali mislim stvarnooo
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Baka View PostStvarno je Ras los ove sezone, a opet ima tripl dabl prosjek.
Los procenat suta i slobodnih... A ono sto je najgore uzme da siluje loptu kad se lomi rezultat, samo da to iskorijeni i prezivjeli bi nekako.
A mozda i jesmo hejteri, al sad mi stize notifikacija sa NBA app, Russ is UNREAL. Kao da nisam gledao utakmicu, neka...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Comment
-
Deseetiii u nizu!!!
Why not?
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment