Nmg Cavsi bazen da pogode, Korver 0-4. Backcourt Cavsa 0-9 iz igre. Ovo je baš mission imposible za Lebrona kojeg uzgred čuvaju maksimalno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Touchdown, LeGOAT!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View Post
Moram da se složim. Za mene su se svakako već obrukali izubili ili dobili večeras
A dje nadje da se slazes sa ovim mongloidom... rijetko odvratan lik, ne samo po izgledu.
Vrlo dobra igra Hjustona. Pitanje je koliko ce moci da drze odbranu na ovako visokom nivou, i koliko ce jos moci da cijede Hardena.
Comment
-
Originally posted by aquaria View PostA dje nadje da se slazes sa ovim mongloidom... rijetko odvratan lik, ne samo po izgledu.
Vrlo dobra igra Hjustona. Pitanje je koliko ce moci da drze odbranu na ovako visokom nivou, i koliko ce jos moci da cijede Hardena.
Ne znam ni ko je, osim što mi povremeno iskoči na tw. S poentom izjave se slažem.
Duranta stigla teorija verovatnoće za bacanja, posle 20 i nešto vezanih, promašuje samo tako zadnje dve tekme. Kriminalan je i pored toga.
Comment
-
Pa napadajte Klaya kad ima 3 licne, tupaniOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment