Dipo je nenormalan. Koliko je on clutch bio samo ove sezone. Na kraju je jako dobro ispalo po Philu što su odradili push za 3.seed jer ovu Indijanu su svi olako shvatali.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Perfektna utakmica Indijane. Sve im je radilo u odbrani. Defanzivni skok odlican, Majls Tarner zatvorio reket, Tadijus zatvorio Lava i nevjerovatan posao Bojana na Lebronu, ovo zadnje nije sprdnja.
U napadu izdivljao Oladipo, ostali kaznili stojanje u odbrani.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostSABONIS
Morace da poradi Indijana na ova udvajanja Oladipa, imaju tu dosta problema.
Kontrola defanzivnog skoka Pacersa me uopšte ne čudi pored Thada, Sabonisa i Mylesa, a nema TristaĆa.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kako je lepo videti neko ovakvo iznenađenje već u prvoj tekmi PO.
Bio malo kritičan onaj period kad je Oladipo bio na klupi. Ekipa malo pala, a i Cavsi su svašta nešto pogađali. Čim se Dipo vratio, sve se vratilo u ravnotežu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Dzaba i TD Lebrona, bravo za Indianu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mene ne bi cudilo da Indijana uzme i drugu utakmicu odje. Disciplinovani su, vecina ekipa bi palo kad bi poslije +21 vidjeli samo +7 u 3/4. Indijana je samo nastavila ono sto je radila cijelu utakmicu.
Kad vidis roster, a posebno onu drugu petorku gdje jedva da neko moze da iskreira nesto, reklo bi se da nemaju sansi. Ali imaju dobar sistem, pa se to lagano nadoknadi nedostatak kvaliteta.sigpic
Comment
Comment