Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Drago mi je da si to uvideo.
A za tekme koje nisu pokrivene, reče već Emil, thefirstrow i dalje šljaka, a imaš npr. i livetv.sx/rs, rojadirecta.me i preko reddita se uvek može naći gomila. U principu, za Ace su uvek pokrivene utakmice na TNTu i ESPNu, Netsi, Knicksi i mislim čak i tvoji Wizardsi. Ostalo sve zavisi
AJMO LOWRY
Comment
-
probajte ovaj sajt, meni tu radi odlično , NBA ne pratim ali vidim i da to imaju
http://www.streamhd.eu/nba/cleveland...tream-1079.php"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Ja NBA nisam pratio mislim od 2006 i sad mi je mnogo čudno kad gledam, evo ovog Dzefersona se sećam Ne znam ni koga bih gledao kad bih se ponovo uvatio u to kolo"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Super ovo izgleda, ne vjerujem da ce pobjeda doci u pitanje .
Volio bih da McRae dobije sansu, ali hajde bit ce vremena
Comment
-
Sjajno deluju Bullsi, protok lopte nikad bolji. Wade se pretvorio u rasnog sutera. Pacersi sa druge strane bez Paula, ne znaju sta treba da rade. Kada ni Turnera, ni Ala kojim slucajem nema na terenu, onda napad deluje jos jalovije. Monta bez Paula na terenu, bez prostora, siluje vise nego sto treba, sa Teagom koji je mozda copy paste zamena za Hilla (or not jer je losiji suter), to ne deluje tako bajno. Bar u ova tri meca, nije cudo sto su se mucili, na kraju i izgubili od onakvog rostera BKN-a.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment