Kako igramo odbranu sunce ti pa onih 99 def rating na 2k12 je malo :S
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Proradio LP."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMeni jos nece
Refresh je keva."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Šta reći? Dallas je favorit na Zapadu i lepo mu ide u ovoj tekmi protiv Miami-a. Njemac igra fantastično kao i obično. Ako ostare još koju godinu imaće potpuno respektabilan tim. Dallas-u nisu počeli da otpadaju točkovi, njima se već karoserija vuče po zemlji! A Miami Heat? Pa lepo je gledati novog šampiona i novog-starog MVP-a kako ružno i vulgarno demonstrira silu. Prosto mi žao Dallas-a.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostValjda ce se odmah ukljuciti na Lakers-Chicago,posto je ovo gotovo"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment