Mavsy sa Kiddom Carterom i Odomom nemaju sta da traze ove godine,ako sam rekao za Boston da su skup penzionera zajebao sam se posteno,sve ce biti da su to Dalasovci!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by papekings View PostMavsy sa Kiddom Carterom i Odomom nemaju sta da traze ove godine,ako sam rekao za Boston da su skup penzionera zajebao sam se posteno,sve ce biti da su to Dalasovci!
Comment
-
Pa hocu da ti kaze vreme uzima svoje,da te potsetim kada je Kidd pre 10 godina bio u najboljim godinama nije uspeo da uzme prsten sa new jerseyem i to u dva navrata,a uzeo je zahvaljujuci Dirkulesu prosle godine! taman posla da ja nepostujem legednu Kidda.
Comment
-
Originally posted by papekings View PostPa hocu da ti kaze vreme uzima svoje,da te potsetim kada je Kidd pre 10 godina bio u najboljim godinama nije uspeo da uzme prsten sa new jerseyem i to u dva navrata,a uzeo je zahvaljujuci Dirkulesu prosle godine! taman posla da ja nepostujem legednu Kidda.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNe znam koliko je ovo pouzdana informacija, Shumpert ce pauzirati u naredne 2-3 nedelje.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
odlicana prva cetvrtina....za sad Lebron i Cole igraju odlicno...Last edited by amare@stoudemire; 25-12-11, 21:18.
Comment
Comment