JJ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moramo da dobijemo ovo , da vratimo samopouzdanje
da krene serija pobedaLast edited by Lord Aleksoni; 22-01-13, 02:10.
Comment
-
Mora da vezemo jedno 10 za redom obavezno,da bi se izvukli iz ovog minusa
Kobisa je lose igrao poslednje dve,vcrs mora bolje da sutira
LET'S GO LAKERS!
bojan.kobi24: Naravno da je rame uz rame sa jordanom,to volim da cujem"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Dobar start cikaga,mogli bi da sutni i sa klupe,pogodice
Lejskersi solidni za sada,nash dobro igra,kobi se polako zagreva
Jel ima budnih jezerdjija?Last edited by NbaIsMyLife; 22-01-13, 04:07."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Vidim Nene ima 17 poena kida a?
Gledam ove lejkerse,nerviram se svako jutro do 6,7 za djabeLast edited by NbaIsMyLife; 22-01-13, 05:10."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Covek jos nije dodao loptu, sve sutira. Nije bitna pozicija i nacin suta. Neki smesan poluhorog je uobicajen. Mater ti sebicnu.
Wall ne zna gde bije.
EDIT: Kakav kriminal od igre u drugoj cetvrtini. U zivotu nisam gledao ruznijih 12 minuta jedne ekipe. Besan sam kao ris.
Gradjenje kosa sramotno, igra u napadu smesna. Kakvi sutevi i kakve odluke
Sva sreca pa gubimo samo jedan razlike. Wittman da ima muda bi im hebao sve po spisku sad. Mora Wall da se trgne, a valjda ce i Beal sutnuti nesto na kos. Nene i Webster jedini igraju.
Comment
-
Au meni pricas o besu ovi moji ludaci igraju odbranu svaki treci napad cikaga
Edit:tebi ljubo svaka cast sto navijas za vasington i kako izdrzavas te sve poraze ,ja hocu da poludim za ove mojeLast edited by NbaIsMyLife; 22-01-13, 05:11."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
Comment