Ma daaaj kakav faul
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poznavanje geografije je za mene stvar kulture. Bar neke osnovne stvari. Baš to, gde se koja zemlja nalazi, koji joj je glavni grad. Očigledno ih tamo ni to ne uče, a ja sam u osnovnoj morao da znam svaku Božju Evropsku zemlju. I šta oni proizvode i koliko grla stoke imaju, i voćnjake i to. Pitaj me sad dal znam nešto !
Enivej, ovo je četvrti meč ovih rivala ove sezone, s obzirom da je onaj od 1. novembra odložen do daljnjeg. 3 prethodna su dobili Niksi, ništa manje ni sad ne očekujem.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostEnivej, ovo je četvrti meč ovih rivala ove sezone, s obzirom da je onaj od 1. novembra odložen do daljnjeg. 3 prethodna su dobili Niksi, ništa manje ni sad ne očekujem.Last edited by NbaIsMyLife; 21-01-13, 21:44."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Što se tiče kreiranja šuta, mislim da je tu Kobi bez premca. Ali s druge strane, Melo je igrač koji kada udje u seriju ne postoji ni jedan igrač koji ga može čuvati. Uostalom, i veliki Kobe je rekao da mu je najteže u karijeri bilo i jeste da čuva upravo Karmela, sa kojim ujedno ima fenomenalan prijateljski odnos.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostŠto se tiče kreiranja šuta, mislim da je tu Kobi bez premca. Ali s druge strane, Melo je igrač koji kada udje u seriju ne postoji ni jedan igrač koji ga može čuvati. Uostalom, i veliki Kobe je rekao da mu je najteže u karijeri bilo i jeste da čuva upravo Karmela, sa kojim ujedno ima fenomenalan prijateljski odnos."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
Comment