Originally posted by Branislav
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by najob View Postda...ali nas dobije raspali Sarlot 10 razlike bruka i sramota
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Dok ja kuckam ovde, ovi izjednacise. Pa nismo se tako dogovorili. Ja sam Kralju danas cestitao 28. rodjendan i obecao mi je pobedu.
Btw., srecna vam vatikanska NG i zelim vam Papu!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Razvaljuj bandu! Miller svoja 3 poena zabelezio u najbitnijem trenutku, a onda zakucavanje Kralja! Idemo, cepaj sirotinju!!!
Ova budala Redik nas unisti! Jel moze neko da igra jebenu odbranu na njemu?Last edited by Branislav; 01-01-13, 01:03.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Ali čovek kao da namešta sebi skokove!3 u napadu za redom i maši zicere ali nabode ga na kraju!
Odma' me podseti na 2K igru kako bi to sad pozelenilo
4 skoka u napadu... jedan napad...Last edited by MarkedOne8; 01-01-13, 01:10.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment