Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 1 (25.December-1.January)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jarrett Jack will miss Monday's opener due to a suspension, meaning newly acquired PT Greivis Vasquez will start for the Hornets.

A, suspendovan je zato sto vozio pijan letos.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Hornets guard Jarrett Jack will be unavailable tonight because he’s serving a league-imposed one-game suspension for a driving under the influence incident last February
      Evo iskopao sam. Skoro svi u preview-u vide Jack-a kao startnog PG-a...

Comment

• Steph je operiso onaj zglob letos i opet ga povredio u pred sezoni,sinoc se ispromasivo samo tako 12-2 iz igre,videcemo veceras ali ne deluje na dobro.

Comment

• Sad vidim, mozda i EG startuje na PG-u, a da na SG-u startuje Belinelli. Ili ce ipak Vasquez biti startni PG. Bice game-time decision.

Comment

• Gledajuci sinoc prvo poluvreme OKC - ORL, mogu jos jednom da im se zahvalim sto su nam poslali Bass-a za "veliku bedu"..HVALA VAM DO NEBA!!!!
            Last edited by colke995; 26-12-11, 22:00.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
              A cekajte,zasto mislite da ti panjevi iz LA-a (osim Kobe-a i Gasola) nisu pozitivno iznenadili i otezali posao Bullsima?Svi ste ocekivali laganu pobedu Bullsa (i ja sam) i sada kada se to nije desilo ispada da su odigrali najgoru utakmicu ko zna od kada i zahvaljujuci tome Lakersi su bili blizu pobede.
              Nije jos ni pocelo kako treba,a vec govorite da LA nema sanse za finale.
              Primetio sam da dosta ljudi osporavaju sanse Lejkersa za ovu sezonu,a zaboravlja se da je to ekipa sa nekoliko prekaljenih igraca,koji su prosli kroz sve u NBA ligi!Videcemo kako ce Majk Braun voditi ekipu,mozda nisu toliko jaki kao ranije,ali opet su u top 5 na Zapadu i ne bih se iznenadio da opet daleko doguraju.Primecujem i da je Brajant,vise nego ikada ranije,sada pravi vodja ekipe,cak i kada nije u igri.Veoma su dobro odigrali protiv Bulls-a,ali odbrana Cikaga i pogotovu Luol Deng su resili mec;plus,ona cetiri omasena bacnja Lejkersa su doprinela da Cikago dobije,tako da ih stvarno ne treba otpisivati,a Klipersi tek treba da dokazu da su kvalitetnija polovina grada Andjela...

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                Neki clan (sada cu lupiti, ali mi najvise lici na MVP-a) je davno postavio listu sa clutch situacijama u kojoj je Melo bio prvi sa procentom oko 60%, Hidayet je takodje bio pri vrhu dok je Kobe-u bio procenat oko 30.
                http://sports.espn.go.com/nba/trueho...nclutch-101222

Jedna stvar.

http://espn.go.com/blog/truehoop/pos...in-crunch-time

Druga stvar.

Comment

• Drzi se ovoga i reci mi da je Marion bolji clutch.
                  sigpic

Comment

• Evo jos jedan podatak... Kobe Bryant je bio jedini igrac prosle sezone koji je imao procenat suta preko 50% a da je uzeo 150+ suteva iz onog prostora izmedju reketa i linije za tri poena, dakle u pitanju su mid range sutevi. Njegov overall sut iz igre je kosio slab sut za 3 poena i sut iz reketa (sto i nije cudno kad nema vise onoh lift-a i elevation-a kao prethodnih godina). 80% Kobe-ovih suteva cini skok sut, a samo 20% sut iz reketa i po tome je ispred recimo Ray Allen-a (77%) koji je "pure" suter...
                    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                      Drzi se ovoga i reci mi da je Marion bolji clutch.
                      Naravno da nije i ovo su male razlike u procentima ali moja poenta je oduvek bila no clutch players just clutch moments.

Comment

• KG nece dobiti ni suspenziju, ni novcanu kaznu za ono od juce.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kako strasno Rose odigrao, svaka cast. Chicago je mogao ranije da rijesi pitanje protivnika, ali su izgubili par lopti i LAL se vratio u igru. Zavrsnica matcha je bila odlicna i navijao sam za pobjedu CB-a. Iskreno, LAL nisam nikad simpatizirao kao klub.

Comment

• Kemba veceras debituje.<3

Sta gledate veceras? Ja cu verovatno Nets-Wizards..Wall vs Williams se ne sme propustiti.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ja pocinjem sa Pacers-ima (neverovatno, zar ne), ali cu sarati svakako sa terena na teren, pa je l' imamo LP ili nemamo majku mu?
                              sigpic

Comment

• Ja cu da stavim ona 4 prozora na LP i da uzivam u 4 "probrane" tekme

Comment

Working...
                                X