Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mailman,Duncan,Barkley,Pettit,Garnet...mislim da je dovoljno

Cak sam ubedjen da Love nece biti najbolji krilni igrac ove generacije. LMA mi je bolji.

Comment

• I vise nego dovoljno...

E sad vezano za ovu generaciju, moze biti najbolji... LMA je po meni samo elegantniji od Lova, ali ne bolji...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Normalno da moze...sve je moguce

Tek kad vidite Davisa sa Kentucky-a. Mislim da on moze obe pozicije pod kosem da igra. E to je zver. Sone ce se sloziti

Comment

• ovo je neverovatno , u zvanicnoj statistici meca san antonio spurs filaldelfija siksers pise da tim dankan nije igrao zato sto je star

Comment

• Austin ce definitivno na draft, vec trazi agenta.

Btw, Diaw spava kod Tony-a na kaucu, mogu da zamislim kako izgleda ta sprdnja.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• koja se pozocija na draftu prognozira na draftu za sulingera i robinsona?

Comment

• Top 10 obojica, sada je nezahvalno pricati gde ce biti jer se jos pouzdano ne zna ko ce sve izaci, a ne znamo ni ko ima kojeg pika. Tek tamo u junu ce biti moguce neke preciznije prognoze, ali njih dvojica Top 10 svakako. Verovatno Robinson pre Sullya ali ne mora da znaci.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Mislim da ce Robinson biti drugi pik,mozda treci...Sully odmah tu ispod njega.

Samo me zanima ko ce biti prvi pik ako Davis ne izadje na draft

Comment

• Dzaba racunamo Ljubo, kada prvi pick mogu imati Bobve macke, mogu imati Pistonsi, Kingsi, Bucksi... Svako od njih ima razlicite potrebe. Mada je po meni Barnes odmah iza Davisa, tu su jos Jeremy Lamb, ova dvojica pomenutih, pa C Zeller. Po meni redosled ako bi se islo samo po kvalitetu, ne po potrebama nekog tima.

Comment

• Ma normalno da ce nam lakse biti da prognoziramo nakon lutrije,ali na svakom draftu imas bar jednog igraca koji se istice talentom i koji bi bio draftovan ko god da bira sa prve pozicije. U ovom slucaju je to Davis,jer se takav igrac ne vidja svake godine. Prosle godine je to bio Irving. A i dosta timova se vodi teorijom "talent over need".

Do duse mislim da je ovaj draft neverovatno jak,ali da se osim Davis-a niko ne istice. Tako da ako on ne izadje,onda ce prvi pik biti ili Robinson ili Barnes ili Gilchrist.
                      Last edited by Ljuba90; 27-03-12, 13:34. Reason: Jos se nisam probudio.

Comment

• Ili mozda odu za hypeom i uzmu Drummonda, ono se isto retko vidja. On mi lici na jednog od onih igraca koji ce biti blji na pro nivou nego u NCAA, mozda se varam.

Edit: Pazite ovu foru za draft

In 2012, the Celtics would receive the lesser of the Clippers first-round pick or the T'Wolves' first-round pick (Marko Jaric trade)) (Jeff Green trade 02-24-11)
                        Jaric je jos faktor u NBA
                        Last edited by Nebojsa; 27-03-12, 13:37.

Comment

• Ali Drummond skoro nista nije pokazao ove sezone,kao i ceo tim UCONN-a. Zato mislim da je i Lambu opala vrednost i da je trenutko drugi bek. Iza Beal-a.

Bice greh ako Davis ne izadje na draft. A bice jos veci greh ako izadje i izaberu ga Bobove Macke

Comment

• Last edited by Nebojsa; 27-03-12, 13:51.
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• U Uconnu nesto gadno nije funkcionisalo ove godine. Svakako da ce im opasti vrednost, ali bi sa druge strane obojica mogli da postane strasan steal ako se samo po tome bude gledalo. Ne znam, nisam ih gledao ove godine ali mi je prosto nelogicno. Ali Drummond je stvarno nesto strasno, onakva visina, tezina i snaga, a najbolji rezultati na sprintu u UConnu, to je nesto stravicno. Plus je inside/outside pretnja.Samo da naidje na dobrog trenera i ekipu, cudo pravi. Lamb isto stravican bek, samo sto ce ga pojesti jer je NBA prepun takvih igraca, tesko je probiti se. Terrence Ross je isto odlican igrac sto se tice bekova.
                              Sve u svemu, ovaj draft je najavljen kao veoma dubok i prepun igraca koji mogu biti difference makeri i franchise playeri. Ne mogu da iscekam

Originally posted by Wilshere_19 View Post
                              Nazalost nije priznato. Zakasnio je manje od desetinke. Nikada to vise nece uraditi
                              Last edited by Nebojsa; 27-03-12, 13:52.

Comment

• Mozda smo i prerano poceli da pricamo o draftu,ali sta ces kada je previse zanimljivo

Samo se nadam da ce Wizardsi uzeti Gilchrista ili Barnesa. A da Bobcatsi nece uzeti Davisa.

Comment

Working...
                                X