Troicki dobio protiv Darcisa drugi set sa 6:4 , mislim da ni njemu nije jasno kako je to uspio Nieminen 6:3 protiv Cilica 1.set , Cilic na 30:15 za Nieminena cist smec promasio , Nieminen bio u uglu ni krenuo na nju a Cilic u svom stilu promasio ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miki View PostOsecam da ce Roddick konacno uraditi nesto...sta vi mislite ?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
-
Ma po statistici vidis da ga Darcis ubija samo tako ... Cim se igra na razmenu koliko mogu skontati Darcis to uglavnom dobija , jedino Viktor ako napadne na drugi servis neka moja predstava , steta sto nema kamera.Evo break lopte za Fiktora Garant ce iskoristiti Break Smanjuje Viktor na 3-2 , samo da ne pukne servis sada. Nieminen vratio break Cilicu ,Marin na 40-A pravi dupluSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nieminen vraca Cilicu istom merom ,na 30-40 duplom greskom Ma Viktor je propast od tenisera , nikad mi nece biti jasno kako je on bio 12 na svetu. 3-3 , mozda ima nade ... Cilic oberucke prihvatio Jarkov poklon i sa 6-3 dobio 2.set , idu u treciSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by keza63s View PostEvo uzeo je brejk sada je 3-2, mozda i dobije al sramota da se muci protiv ovakvih tenisera Darcis je 68 na svetuPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Napravi jos jedan break , od 0-3 na 4-3 i servis sve mi je jasno , ali ovo sve i da prodje , ocistice ga gulbis sa 2-0 osim ako se letonac ne opije u klubovima noc pre mecaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
JA koliko znam nije nikada dobio iz top 10 , bio je blizu da dobije Monfilsa prosle godine u Montrealu ili CIncinnati nzm gde ono bilo ali je neverovatno sta je prokockao tada ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Bio je blizu i protiv Novaka i protiv Nadala,ali znamo koliko talenta ima.Darcisa ne volim ali sto se tice suvog talenta on i Viktor ne mogu da se porede.Ovaj je krvavi radnik i ako ne radi kao prije i ako nema samopouzdanja uopste ne cudi sto se mucisigpic
Comment
Comment