Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kako samo mocno izgleda S&V kada je Llodra u akciji...pogotovo na prednost stranu,u tren oka spasena BP i osvojen novi gem...3-2
    Tipsa djeluje mirno,ne vjerujem da ce mu se ponoviti kiks na servis u ovom setu,te da ce najmanje drugi set dovesti do TBa

    Comment


    • Janko stvarno lose igra ovaj mec, i uopste ove sezone, mnogo je ovo losije nego prosle godine, uopste ne koristi svoje prilike i dosta gresi, nadam se da ce smoci snage da pobedi ovaj mec, trenutno je 8:8 u tiebrejku drugog seta.
      Upravo je izgubio, sramota da ovako igra 9i na svetu, ovo je stvarno bilo dno dna, imao 6 set lopti, 3 na svoj servis, i sve su bile neke lake greske i po 2 metra u aut, potpuno zasluzena pobeda Lodre.
      Last edited by alfa; 25-02-12, 17:59.

      Comment


      • Bravo Mika.. odlicno finale u najavi
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

        sigpic

        Comment


        • Koliko samo propustenih prilika ovo nije normalno.Tri set lopte na servis i sve tri salje u aut
          Nije ni zasluzio da odvede mec u treci,Llodra pokazao kakav je majstor i nadajmo se reprizi iz Roterdama.Janko se vraca na nekadasnji mentalni nivo,raspada se kad je najpotrebnije,izgledalo je prosle godine da je to rijeseno
          sigpic

          Comment


          • Ima li negdje stream za dubl Bhupathi/Bopanna - Brown/Tsonga ???

            Comment


            • Ocajno je Janko odigrao na svojih 6 set lopti.Imao je cist fh na 7-6,pa prije toga i bh kada je Lodra bio na mrezi...Mikael je odigrao odlicno.Servis i voleji su funkcionisali fenomenalno kao po obicaju cijele nedjelje u Marseju.Unistavao je Janka riternima na drugi servis.
              Mec izmedju Delpa i Conge je bio odlican.U prva dva seta nivo tenisa je bio veoma visok,malo slabije su igrali u trecem.Conga je bio veoma agresivan u drugom setu,to se i isplatilo.U trecem je poceo grijesiti i sve je palo u vodu...
              Sjutra interesantno finale.Del Potro je favorit,ali ako Lodra bude igrao kao danas,mislim i nadam se da moze do titule.
              Last edited by Fedex ba; 25-02-12, 18:20.

              Comment


              • Tsonga i Delpo su odigrali odličan meč. Sjajne razmjene, udarali jako po loptici, nisu se libili da forsiraju jedan drugom njihov krucijalni udarac - forhend, iako, kad se na kraju sve sabere i pogleda statistika, pobijedio je igrač koji je imao manje grešaka iz bekenda. Također, ono što je pravilo razliku bio je Delpov ritern, odlično je vraćao Tsongine servise, naročito u prvom setu. Tsonga se malo sabrao u drugom i uspio odvesti set u tie-break. U trećem je koncentracija popustila i desilo se to što se desilo. Delpo nije klonuo duhom, već je Tsongino opuštanje znalački iskoristio i priveo meč kraju. Kada sve uzmemo u obzir, sasvim zaslužena pobjeda Del potra.

                Šta reči o umjetniku zvanom Michael Llodra, a da već nije rečeno ?! U svakom meču pokazuje tu jednostavnost, eleganciju i gracioznost S&V igre, pokazuje onu ljepšu stranu tenisa i zbog svega toga i činjenice da je jedan od rijetkih na kojeg homogenizacija i ujednačavanje podloga nije uticala, svim srcem navijam za njega sutra u finalu.
                Čovjek igra forhend paralele ko' McEnroe birvaktile Koliko ovi Indoor turniri i brze podloge zahtjevaju više različitih kvaliteta kod igrača i kako su ovakvi turniri osvježenje za tenis.
                Nažalost, nisam uspio pregledati zadnjih par poena, ali ona bekend paralela na Jankovu set loptu je vrijedna svakog poštovanja i divljenja. Bravo Mika i samo nastavi tako, sa takvim stilom igre može igrati još najmanje 2 godine, to je sigurno, a što duže traje, to bolje za tenis.

                Sutra će svakako biti dobar meč. Nadam se pobjedi Llodre, a očekujem pobjedu Delpa. Biće mnoštvo atraktivnih poena i vjerovatno da će meč ići u 3 seta. Llodra zna šta mora raditi, a Delpo će morati obratiti pažnju na Mikine neugodne udarce sa niskim odskokom. Znamo koliko problema je imao prošle sedmice u Rotterdamu, a da je tada Mika bio samo malo prisebniji, ko zna kako bi se završilo.

                Večeras vrijedi pogledati i mečeve u B.Airesu, i tu će biti jako jako zanimljivo.

                Vamos Nalby :P
                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

                Comment


                • Dustin Brown i Tsonga u finalu dubla u Marseju ... Dobili Bupatija i Bopanu sa 67 75 10-6

                  Dustin ima vec jednu dubl titulu osvojenu u Mecu 2010 ako se ne varam ili 2011 sa Wassienom ... Sutra finale protiv Mahuta i Vasselina , yezzzzir
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                  Comment


                  • Dobar prvi set u Buenos Airesu, ocekivano dosta lepih poena. Almagro je blizu novog finala na sljaci


                    Zreb za Delrej Bic :

                    [1]John Isner (USA) vs [WC]Jesse Levine (USA)
                    Ryan Sweeting (USA) vs Donald Young (USA)
                    Jurgen Melzer (AUT) vs Qualifier
                    [8]Bernard Tomic (AUS) vs [WC]Tommy Haas (GER)

                    [4]Andy Roddick (USA) vs Philipp Petzschner (GER)
                    Matthew Ebden (AUS) vs Denis Istomin (UZB)
                    Xavier Malisse (BEL) vs Guillermo Garcia-Lopez (ESP)
                    [7]Kevin Anderson (RSA) vs Qualifier

                    [6]Alex Bogomolov Jr. (RUS) vs Qualifier
                    Ivo Karlovic (CRO) vs Qualifier
                    Alejandro Falla (COL) vs Ernests Gulbis (LAT)
                    [3]Viktor Troicki (SRB) vs Steve Darcis (BEL)

                    [5]Philipp Kohlschreiber (GER) vs Olivier Rochus (BEL)
                    Ivan Dodig (CRO) vs Matthias Bachinger (GER)
                    [WC]Denis Kudla (USA) vs Dudi Sela (ISR)
                    [2]Marin Cilic (CRO) vs Jarkko Nieminen (FIN)
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

                    sigpic

                    Comment


                    • Stan je izjednacio protiv Almagra
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

                      Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

                      sigpic

                      Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

                      Comment


                      • Ogromna borba u prestonici Argentine, Almagro ima 6-5 ali bi bilo najpostenije da taj brejk odluci pobednika


                        Bravo Niko, novo finale
                        Last edited by ClayWarrior; 25-02-12, 22:41.
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

                        sigpic

                        Comment


                        • 3 greske za Stana na kraju,nista novo...Almagro bas puca od samopouzdanja,govor tijela k`o da je oslobodio Argentinu

                          Comment


                          • Imao ga je i u osmom gemu, ne bi valjalo da je ovo izgubio.. u svakom slucaju daleko bolji mec od onoga sto imamo na TV-u, ja sam zadovoljan

                            Sad dva majstora
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

                            sigpic

                            Comment


                            • U finalu Marselja nas ceka fantastican duel sigurno. Samo treba da ponove mec iz Roterdama i dobicemo ako ne najkvalitetniji onda jedan od najkvalitetnijih meceva ove sezone. Tada je Del Potro slavio posle velike borbe i fantasticnog tenisa punog osjecaja i lucidnosti ali je vrlo lako mec mogao otici i na Lodrinu stranu da je samo malo fokusiraniji i stabilniji bio.
                              Nije nikakvo iznenadjenje sto je Lodra u finalu, nema mnogo turnira koji odgovaraju njegovom stilu i dobro je sto koristi i ove brze koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke u toku sezone. Bar odrzava servis volej igru u zivotu i mnogo ce nedostajati ovaj umjetnik kada odluci da vise ne igra u singlu.
                              Del Potro krci put ka strogom vrhu i samo je pitanje vremena cini se kada ce doci tamo gdje mu je objektivno i mjesto, a to je TOP 5. Konstantan je, igra sjajne meceve i posle finala Roterdama evo ga i u Marselju do samog kraja, ovoga puta je apsolutni favorit i zeli da dodje do prvog trofeja u sezoni.
                              Del Potro ce pokusati da nametne svoj ritam, da dobro riternira i da salje lopte pod noge Francuzu ne bi li mu otezao na mrezi. Lodra ce sigurno koristiti taj sjajni siroki servis i izlaziti na mrezu i posle drugog sto je uvijek mac sa dvije ostrice, pogotovo protiv visokog Delpa koji je i protiv Conge pokazao kako zna dobro da riternira, ipak u borbi sa osnovne linije Francuz nema velike sanse i igrace svoju igru.
                              Igrali su dva puta i oba puta je Argentinac slavio, poslednji put u vec pomenutom mecu prije 10-ak dana u Roterdamu.
                              Last edited by Vladan; 26-02-12, 01:51.
                              sigpic

                              Comment


                              • Originally posted by Miko View Post
                                Dustin Brown i Tsonga u finalu dubla u Marseju ... Dobili Bupatija i Bopanu sa 67 75 10-6

                                Dustin ima vec jednu dubl titulu osvojenu u Mecu 2010 ako se ne varam ili 2011 sa Wassienom ... Sutra finale protiv Mahuta i Vasselina , yezzzzir
                                Ako nadjes negdje prenos ili stream posalji na PP...

                                Comment

                                Working...
                                X