Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tesko cemo do kraja sezone videti neki mec u kom ce igraci imati gori kombinovani ranking.. Bugarin ide na Gaela
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
      Tesko cemo do kraja sezone videti neki mec u kom ce igraci imati gori kombinovani ranking.. Bugarin ide na Gaela
      Ako Gael bude ozbiljan, Bugarce ce uzeti 2-4 gema...
      http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• http://www.lshunter.tv/index.php?opt...pup&Itemid=327
        Niko Gonza ne gleda kako ja vidim
        6-2 prvi set za Igora i tesko ce se odavde iscupati
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• ja gledam Mishu, zanimljivije mi je ;)
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Igor ga je dobio u dva meca koji su igrali na sljaci,a i sad je sigurno spremniji za tenis od Gonza.
            Nego nadajmo se borbi u drugom setu,bolje Cileanac djeluje
            sigpic

Comment

• Slab mec za Gonza...kretanje,namjestanje na udarce kao i retern nisu uopste dobri...Andreev ne bi trebao imati problema da zavrsi ovo u dva seta...koliko samo ovo cudno zvuci

Comment

• Bolje radi BH od FHa koliko vidim Dvije sjajne BH paralele,ali se kod druge Igor izvukao
                sigpic

Comment

• Ja bih ipak radije gledao momke koji su buducnost

sigpic

Comment

• Djaba sve kad je na reternu kao Roko Karanusic protiv Lopeza na Wimbledonu

Comment

• Ima za njih vremena,Gonzo je tu jos nekoliko nedelja i cao
                      A i svakako su tek poceli,vjerujem da ce Igor zavrisiti u dva pa ce se i to ispratiti.Ipak dosta lakse to ide na Igorov servis
                      sigpic

Comment

• Izvuce Gonzo brejk loptu strasnim BHom,potom su servis i FH odradili svoje.Cak je izvrsio i pritisak u Igorovom servis gemu,pozurio je sa BH paralelom,mogao je mozda i do brejka
                        sigpic

Comment

• Nije bas morao da odabere Majami da se oprasta ali nek mu bude.. padne lepo Harisonu u zrebu, da bar neku korist izvucem

sigpic

Comment

• Apsolutno briljanti riterni Igora,dvije linije,prije toga dvije razmjene izdrzao i FHom napravio razliku.Lagano odservirao za set,jos jedan FH pocistio liniju i na kraju rutinski dosao do pobjede.

Evo me sad kod Kudle i Socka,vidim da Kudla ima brejk prednosti,valjda ce Jack okrenuti
                            sigpic

Comment

• Dzek je poceo da sipa vinere iz forhenda ali je za prvi set verovatno kasno, izglupirao se odmah u prvom gemu

A Mekinro je jutros ucio Dzeka kako je nekada radio Hawk-eye

Last edited by ClayWarrior; 14-02-12, 23:33.

sigpic

Comment

• Steta za ritern na 0:15,pozurio je,nije morao FH toliko dubok da bude,samo da je usla u teren otisao bi na 0:30 i mozda produzio set.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X